AB ve ABD Twitter kararı için ne dedi?

Türkiye'de Twitter'ın kapatılmasının ardından ABD ve AB'den açıklama yapıldı. ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, "Sosyal Medya sitelerinin kapatılması önerileri hakkında oldukça endişeliyiz" dedi.

AB ve ABD Twitter kararı için ne dedi?
AB ve ABD Twitter kararı için ne dedi?
GİRİŞ 21.03.2014 06:46 GÜNCELLEME 21.03.2014 06:46
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Yapılan açıklamada "Daha önce de söylediğimiz gibi, Sosyal Medya sitelerinin kapatılması önerileri hakkında oldukça endişeliyiz. Demokrasiler, kamudan gelen farklı sesler (görüşlerle) güçlenir. Bağımsız ve kısıtlı olmayan medya demokratik, açık toplumların temel unsurudur ve aynı zamanda resmi olarak şeffaflığın ve hesaba çekilirliği garantiye alır" denildi.

AB'DEN İLK AÇIKLAMA

Avrupa Komisyonu'nun dijital stratejilerinden sorumlu üyesi Neelie Kroes attığı mesajda "Türkiye'deki Twitter yasağı yersiz, anlamsız ve ödlekçedir. Türk halkı ve uluslararası topluluk bunu sansür olarak görecektir" dedi.

YORUMLAR 17
  • burak burak 10 yıl önce Şikayet Et
    neden endişeliler acaba?. bu ülkelerin ve twittier in, benim ülkemin menfaati için endişe duyduğunu düşünmek safça olmaz mı?
    Cevapla
  • mevhibe inal 10 yıl önce Şikayet Et
    Farklı Sesler!!. İnsafsızlar! Siz ta 10 000 km. öteden gelip, "Önleyici Savaş" adı altında, "aklınızdan ülkemizi tehdit geçiyor" diyerek koskoca ülkeleri isgal edip, milyonları bombalamadınız mı? Bush ve Blair fanatiği Gerekçe olarak Iraklı bir gencin tezini tehdit olarak göstermedi mi? Sosyal medyada sizin ülkenizde sokak savaşları organize etmek serbest mi? Başkana hakaret serbest mi? Darbe çığırtkanlığı serbest mi? İnsanları tehdit serbest mi?
    Cevapla
  • kemal özyurt 10 yıl önce Şikayet Et
    sana ne ya !!!!!!!!!!!!1. gerizekalılar sizemi saracak devlet millet ne yapacağını istediğin kadar endişelen
    Cevapla
  • Fikrim Geldi 10 yıl önce Şikayet Et
    BENCE BUNDAN SONRA BİRÇOK ÜLKE KAPATACAK.... Arlamızdan gelen çok olacak. Kapatmak isteyip te kapatamayan ülkeler bizden cesaret alacaklar. Zira insan gibi kullanılmıyor. sadece hakaret ve iftira amaçlı kullanılıyor.
    Cevapla
  • ahmet şengül 10 yıl önce Şikayet Et
    avrupa birliği kim yaa. yiyorlarsa gelsin 1915 çanakkaleyi hatırlatırım kendilerine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor