ABD'den 'güçlü biçimde' kınama

ABD, Suriye'de Esed rejiminin Halep kentinde sebze pazarına varil bombalarıyla saldırı düzenlemesini "güçlü biçimde" kınadı.

ABD'den 'güçlü biçimde' kınama
ABD'den 'güçlü biçimde' kınama
GİRİŞ 25.04.2014 11:34 GÜNCELLEME 25.04.2014 11:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Psaki, günlük basın toplantısında, Halep'teki pazara varil bombalarıyla yapılan saldırı sonrasında düzinelerce insanın öldüğü ve yaralandığına dikkati çekti.

"ABD olarak, bu saldırıyı güçlü biçimde kınıyoruz" diyen Psaki, bununla, Esed rejiminin Suriye halkını katletmeye ve açlığa mahkum etmeye devam ederken, sadece kendi çıkarlarını koruyacağını açıkça ortayı koyduğunu bildirdi.

Psaki, "Bu korkunç taktik karşısında, rejimin devlet başkanlığı seçimleri çağrısı içi boş ve düzmece kalıyor. Suriye hükümetini, Suriye genelindeki ayrım gözetmeyen, acımasız saldırılarını bir an önce sonlardırmaya ve bu bölgelere insanı yardımların ulaşmasına izin vermeye çağırıyoruz" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • yaşar yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    zaza. dalga mı geçiyorsunuz yoksa uzaktan insanlarsalak mı görünüyor GÜÇLÜ KINAMAKTA NE DEMEK OLUYOR bizimkiler darbe yaptıktan sonra demokrasiye saygılıyız ve bağlıyız diye açıklama yapıp birilerine mesaj yolluyorlardı bir zamanlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü