İsrail'e destek eyleminde bastonlu tepki

Amerika'nın Philadelphia şehrinde İsrail'i desteklemek için düzenlenen eylem tepki gördü.

İsrail'e destek eyleminde bastonlu tepki
İsrail'e destek eyleminde bastonlu tepki
GİRİŞ 24.07.2014 17:00 GÜNCELLEME 24.07.2014 17:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Amerika'nın Philadelphia şehrinde bir grup insan İsrail'e destek eylemi düzenledi. İsrail'in Gazze'ye saldırmakta haklı olduğunu savunan grup "Hamas'tan bağımsız bir Gazze"sloganı attı.

EYLEMCİLERE BASTONLU TEPKİ

Eylem yapan gruba yaşlı bir kadın tepki gösterdi. Elindeki bastonuyla eylemcilere saldıran kadına polisler engel oldu. Yaşlı kadın daha sonra gözaltına alındı.

YORUMLAR 5
  • Süleyman Mavuş 9 yıl önce Şikayet Et
    Maraşlı arkadaşa.... İçimizdeki Müslümanlar ve Türkiye hiç bir şey yapmıyor demişsin, ben yapıldığına inanıyorum, sizi bilemem. Tepki vereceksiniz ama daha isminizi bile yazmadan yorum yapıyorsunuz. Tepki dürüst ve cesur olmalı yaşlı teyze gibi. Kimin hangi tepkisi. Siz içimizdeki Müslümanlardan değil misiniz? Önce biz yürümeli değil miyiz? Selametle...
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN KADINA. polisler domuz eti yemekten şişmiş, Yahudi veya eşyahudi olmuşlar. amerikada zulüm var, demokrasi yok eşkıyalığın kaynağı ve bir numaralı besleyicisi amerikadır. nasıl doğru söyleyeni gözetecek ki?. köpek besledi , köpeğin uşağı oldu.
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE BU SİYAHİ KADIN ZULMÜN NE OLDUĞUNU YAŞAMIŞLAR BİLİYOR. Eline sağlık,keşke kafasızların kafaları kırılsaydı...
    Cevapla
  • Kahraman Maraşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    tepki. içimizdeki sözde müslümanlar şu kadıncağız kadar da olamıyorlar ya. ondan sonra da bir de utanmadan bu milletten oy devşirmeye çalışıyorlar akıllarınca. Allah Filistindeki kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Dünyanın gözü önünde israil tarafından soykırıma uğramaktalar ve Türkiye de dahil tüm Müslüman alemi izlemek ve kınamakla yetiniyor ya da elinden bir şey gelmiyor ama gelmeli. Bu böyle olmaz.
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 9 yıl önce Şikayet Et
    !!!. yani normal kişi sevdiği ilie beraberdir.lakin polisler acayib dikkatimi cezbetti.bakarmısınız hepsine besili maşaallahhhhhh .kahrolsun israil ve siyonzim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!