Kanada'dan Ramazan'la ilgili çifte mesaj

Kanada Başbakanı Harper ve Çokkültürlülük Bakanı Kanney, ayrı ayrı yayımladıkları mesajlarla, Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladılar.

Kanada'dan Ramazan'la ilgili çifte mesaj
Kanada'dan Ramazan'la ilgili çifte mesaj
GİRİŞ 28.07.2014 21:55 GÜNCELLEME 28.07.2014 21:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakanlık Ofisi'nde yapılan açıklamaya göre; Başbakan Harper kutlama mesajında, "Eşim Laureen ve ben, kutsal Ramazan ayını tamamlayan Müslümanların bayramını kutluyor, dünya Müslümanlarına en sıcak selamlarımızı iletiyoruz" dedi.

Müslümanların geçen 1 ay boyunca manen yenilendiklerini ve farklı nimetlere kavuştuklarını anlatan Başbakan Harper, "Şimdi eş-dost ve arkadaşlarınızla kutlama ve hediyeleşme zamanı. Bugün Kanada'yı vatan edinen 1 milyondan fazla Müslüman, ülkedeki huzurun, refahın ve çoğulcu toplumun şekillenmesinde önemli rol oynamaktadır. Tüm Kanada halkı adına Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Eid Mübarek (Bayramınız mübarek olsun" dedi.

Kanada Çokkültürlülük Bakanı Jason Kenney de yayımladığı mesajda, Müslümanların oruç, dua ve ibadetle süren 1 aylık manevi yolculuklarının tamamlandığını ve kutlama zamanının geldiğini söyledi. Bakan Kenney mesajında, "Çokkültürlülük Bakanı olarak Kanada ve dünya Müslümanlarının bayramını kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Turgut Coşan 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrail yapayalnız kalacak. . Kanada yada ABD bizim ne düşmanımız nede müttefikimiz. Aramızda çıkan problemlerin kaynağı israil. Ama öyle bir gün gelecekki onlar bile israilin arkasında durmaktan vazgeçecekler. İsrail yapayalnız kalacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum