Amerikalılar Filistinli kızları görünce

ABD'de yaşayan 2 Filistinli kızın eylemi Amerikalıların büyük desteğini aldı. Pankartı gören Filistinli kızlara sarıldı.

GİRİŞ 29.07.2014 13:17 GÜNCELLEME 29.07.2014 14:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD'de yaşayan 2 Filistinli kız, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında İsrail Başbakanı Netanyahu'nın "teröristleri öldürüyoruz" sözlerine tepki gösterdiler.

Filistin'i temsil eden atkılarıyla ve 'Bir teröriste sarılın' (hug a terrorist) pankartıyla caddede duran iki kız Amerikalı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Küçük kızların ellerinde tuttukları pankartı fark eden insanlar, Filistinli kızları bu çağrısına destek olarak onlara sarıldılar.

Çocukları sarılmalarının yanı sıra 'terörist olmadığınızı biliyorum', 'çok güzel bir şey yapıyorsunuz', ‘terörist olmadığınıza eminim’ sözleriyle Filisitinli küçük kızlara destek verdi. Ayrıca sosyal medyada da son günlerin en çok ilgi gören videolarından biri oldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • oku yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    Bana kimse bu saatten sonra kalkıp da müslümanlardan ve İslamdan bahsetmesin!. yeryüzünde ne İSlam kalmış ne de müslüman! Yeryüzünde sadece iyiler ve kötüler var ve herkes yolunu kaybetmiş...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü