Görüntüler sahte mi? ABD açıkladı!

Beyaz Saray, Amerikalı gazeteci James Foley'nin IŞİD terör örgütünce infaz edilirken çekilen görüntülerin gerçek olduğunu doğruladı.

GİRİŞ 21.08.2014 00:15 GÜNCELLEME 21.08.2014 01:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Caitlin Hayden, yaptığı açıklamada, ABD istihbarat camiasının Amerikalı gazeteciler James Foley ve Steven Sotloff'u gösteren videoyu incelediğini ve videonun gerçek olduğu sonucuna vardığını belirtti.

Hayden, konuyla ilgili gerekli güncellemeleri yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Suriye'de görev yaparken yaklaşık 2 yıl önce kayıplara karışan gazeteci Foley'nin dün internette, IŞİD tarafından infaz edilirken çekildiği iddia edilen görüntüleri yayınlanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • olgun olgun 9 yıl önce Şikayet Et
    KAN GÖREN VARMI. Eminim en son sahnede hemen hemen herkes gözlerini kapatmıştır. Birde gözlerinizi açın ve izleyin '' Adam bıcağı 5-6 altı defa sürtüyor ve hala kan çıkmıyor'' halbuki bıçağı sürter sürtmez eli yüzü kan içerisinde kalması gerekirdi....
    Cevapla
  • yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    HEPSİ DÜZMECE İNANMAYIN!!. ya bunun hepsi düzmece bunun içinde amerika ve ingiliz parmağı var maksat bütün dünyaya müslümanlığı karalamak işide verdiği desteği başka yöne çekmeye çalışıyor güya işide destek vermiyormuş müslüman uyanık olmalı buda kesin montaj
    Cevapla
  • bahadır 9 yıl önce Şikayet Et
    artık etkilenmiyorum. Müslüman teyakkuz olup ilme sarılırsa hiçbişey olmaz.Bunlar ahirzaman fiteneleridir.Fitnedende ancak ve ancak cehaleti atmakla yani ilimle korunabilir müslüman.Yoksa hiçbiyerde ihtilaf bitmez.Yok israil yok abd yok bilmemne durmadan bi projeler yazılıp duruyor.Beni hiçbiri bağlamaz kardeşim.Açık ve net ayet ve hadise ney uyuyor ben ona bakarım gerisi boş.Casusluk oynamanın bi anlamıda bi faydasıda yok.Deki bu abd veya israilin oyunu ve çözdün ;ee sonra kocaman bi hiç.Ben dinime bakarım senaryolara karışmam.Bu tip senaryolar manzaraya takılmaktan başka bişey değildir.Manzaraya takılmak bizim işimiz değil,biz dosdoğru yolumuza bakalım kardeşim,Şeytan türlü türlü fitneler çıkarırki yolundaki müslüman dursun ve olan bitenle yani manzarayla meşgul olsun.Boşverin kardeşim siz yolunuza bakın şimdi hele şimdi mola zamanı hiç değil.
    Cevapla
  • hasan dinler 9 yıl önce Şikayet Et
    ışid militanın ingiliz aksanıyla konuşması. ve militanın direkt Obama'yı hedef alması ayrıca abd'de çıkan sokak olayları.. Siyonizmin beyni olan İngiltere'nin Ortadoğu'dan elini eteğini çekmek isteyen Obama'yı tehdit etmesi anlamına gelebilir mi ?
    Cevapla
  • salih maraşlıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    kafasını keserek öldürmenin hükmü ne ? daha mı sevap acaba. Işid, adamın kafasına sıksanıza silah denen bir şey var kurbanlık koyun gibi insan boğazlamanın alemi ne? düşmanlarınıza kılıçla mı saldırıyorsunuz.Allah her türlü fitneden ümmeti koru amin....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!