Siyahi genci öldüren ABD polisine dolar desteği

Ferguson olaylarını tetikleyen Michael Brown’ı öldüren polis Darren Wilson’a parasal destek yağıyor.

Siyahi genci öldüren ABD polisine dolar desteği
Siyahi genci öldüren ABD polisine dolar desteği
GİRİŞ 23.08.2014 08:01 GÜNCELLEME 23.08.2014 15:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ferguson olaylarını tetikleyen Michael Brown’ı öldüren polis Darren Wilson’a parasal destek yağıyor. Wilson için açılan Facebook sayfası da 54.5 bin kez beğenildi.

ABD’de Ferguson’lı 18 yaşındaki siyahi genç Michael Brown’ın polis tarafından vurulmasının ardından patlak veren olaylar yatışmaya başlarken, bu kez Brown’ı vuran polis memuru Darren Wilson için bağış yardımları toplanmaya başlandı. ,

4 BİN 600 KİŞİ PARASAL DESTEK VERDİ

Wilson’ın Brown’ı vurmasını haklı gören ABD’liler, GoFundMe isimli online bağış toplama sitesinde polis için 5 günde toplam 4 bin 600 kişiden 200 bin dolar toplamayı başardı. Web sitesinin bu sayfayı kaldırması için yoğun baskılar yapılmasına rağmen sitenin yayın politikasına ters bir durum teşkil etmediği ve toplanan paranın doğrudan Wilson’ın ailesine gönderileceği belirtildi.

YORUMLAR 1
  • ferhad dag 9 yıl önce Şikayet Et
    Dünya'ya eşitlik, özgürlük ve adalet getireceği palavrasını yutturmaya kalkan ABD, gerçek yüzünü . böyle olaylarda gösteriyor. Bir siyahı öldürdüğü için parasal olarakta ödüllendirilecek olan Polis, beyazların rasist ruhunu okşasda, toplanacak her Cent Amerikan toplumunu çökertecek bir rol oynayacaktır. Beyaz ırkçılar, maktüle bile para toplamayı düşünmezke katil olduğu kesinlik kazanan ve hiç bir silahı olmayan ve ''ne olur ateş etme'' diye yalvaran bir genci öldüren katil polise para toplamaları, ilerde paraya ihtiyacı olan her polisin bir köşede kıstıracağı bir siyahiyi öldürmeye teşebbüse teşvik etmektedirler. Afganistan'da, Irak'ta, Pakistan'da, Yemen'de, Somali'de ve dünyanın diğer bölgelerinde müslümanlara zerre kadar merhamet etmen bu ırkçı ruhlu guruh, boş zamanlarını siyah vatandaşlarını öldürmekle telafi edebilirler artık. Daha 1960 yıllarında bile siyah-beyaz ayırımı yapan bu ırkçı topluluk, sözde Yahudileri Nazi zulmünden kurtarıp, Avrupa'ya eşitlik getirmişmiş. ''Önce evinin önünü süpür'' derler adama.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!