İsrail sözleri yuhalanınca salonu terk etti

İsrail'i destekleyen konuşmasından dolayı salondakiler tarafından yuhalanan Senatör Ted Cruz, sinirlenerek salonu terk etti.

İsrail sözleri yuhalanınca salonu terk etti
İsrail sözleri yuhalanınca salonu terk etti
GİRİŞ 12.09.2014 01:24 GÜNCELLEME 12.09.2014 01:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhuriyetçi Senatör Ted Cruz, çarşamba akşamı bir Hristiyan kuruluşun toplantısında yaptığı konuşmada, ''İsrail'den nefret edenler, aynı zamanda ABD'den de nefret ediyorlar. Yahudilerden nefret edenler Hristiyanlardan da nefret ediyorlar'' demesi ve ''Ortadoğu'daki Hristiyanların İsrail'den daha iyi bir dostu olmadığını'' iddia etmesi üzerine tepki çekti.

SALONU TERK ETMEK ZORUNDA KALDI

''Hristiyanların Savunulması'' başlığıyla düzenlenen ve Cruz'un konuşmacı olarak katıldığı gecede Cumhuriyetçi Senatöre yönelik yuhalama ve tepkilerin artması üzerine Cruz'un salondan ayrıldığı belirtildi.

Küçük ama yüksek sesli bir grup tarafından yuhalandığını ileri süren Cruz, protestoların ardından yaptığı açıklamada, ''Şayet İsrail'in yanında durmayacaksanız, Yahudilerin yanında durmayacaksanız, ben de sizin yanınızda olmayacağım'' diyerek sahneyi terk ettiğini bildirdi.

Cruz, gecedeki konuşmasında, ''İsrail'den nefret edenlerin aynı zamanda ABD'den de nefret ettiklerini ve Hrıstiyanlardan nefret edenlerin Yahudiler'den de nefret ettiklerini'' belirterek, ''İsrail ve Yahudi nefretinin İsa'nın öğretilerine karşı olduğunu'' söylemişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    ey laikler duydunuz mu... laikiz diye hoplayıp zıplıyanlar, modern dünyadaki hristiyanizmin şövalyelerine baksınlar da utansınlar..adamlar nasıl dinlerinin fanatiği.. bizler de laikliğin fanatiği..daha doğrusu o hristiyan fanatikler gibi islamın düşmanı. zaten dünyada kendi dinine düşman bir tek devlet var.. kim o bildiniz mi..bildiniz tabi..
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Amerika,nın altını üstüne getiren yahudiler emin olunuz,ki !. Gün gelecek o gün ki çok yakın sizi KRALİÇE bile kurtaramayacak !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'