ABD polisi savunmasız genci vurdu

ABD'nin Carolina eyaletinde polis tarafından çevrilen siyahi bir genç, polis tarafından vuruldu.

ABD polisi savunmasız genci vurdu
ABD polisi savunmasız genci vurdu
GİRİŞ 29.09.2014 17:08 GÜNCELLEME 29.09.2014 17:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD’nin Güney Carolina eyaletine bağlı Richland County kasabasında emniyet kemerini takmadığı için durdurulan siyahi bir genç, silahsız olduğu ve hiçbir direnme göstermediği halde polis tarafından vuruldu.

ABC News’un haberine göre, Levar Jones adlı 34 yaşındaki siyahi adam emniyet kemerini takmadığı için polis tarafından durduruldu. Polis Sean Groubert, Levar Jones’u aracından indirerek kimlik belgelerini istedi.

İKİ KEZ ATEŞ ETTİ

Jones kimlik belgelerini almak için kamyonetinin içine eğildiği sırada silahını çeken polis Sean Groubert “Arabadan çık” diye bağırdıktan sonra kurbana iki kez ateş ederek vurdu.

"BENİ NEDEN VURDUN"

Siyahi adamın o sırada “Beni neden vurdun” diye bağırdığı duyuldu. Olay üzerine polis Sean Groubert açığa alındı. Groubert’in 20 yıl hapis istemiyle yargılanması bekleniyor.

YORUMLAR 1
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK POLİSİNE ORANTISIZ GÜÇ UYGULUYOR DİYEN ALÇAKLAR NEREDESİNİZ SES VERİN.. T.C.yıkmak isteyen dış güçler ile yerli işbirlikçileri gezi parkında her türlü şiddete başvurmuş,güvenlik güçlerine yapmadıkları kalmamış silahlı,sopalı,taşlı,sözlü saldırılara karşı poliste tazyiki su,biber gazı kullandığı için yapılmadık hakaret kalmamıştı.Gezi parkında T.C.yi yıkmak isteyenlere destek veren gezi zekalılar,alçaklar amerikan polisinin yaptığını görmüyormusunuz ses verin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir