Beyaz Saray'a YPG baskısı

Suriye’de IŞİD’e karşı savaşan YPG'nin silahlandırılması isteğiyle Beyaz Saray’ın resmi internet sitesinde bir imza kampanyası başlatıldı.

Beyaz Saray'a YPG baskısı
Beyaz Saray'a YPG baskısı
GİRİŞ 12.10.2014 14:20 GÜNCELLEME 12.10.2014 14:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray’ın resmi internet sitesinde YPG’ye silah yardımı yapılması isteğiyle bir imza kampanyası başlatıldı.

Sitedeki 'Petitions' (dilekçeler) kısmında başlatılan imza kampanyası kapsamında Irak Şam İslam Devleti’ne (IŞİD) karşı savaşan YPG güçlerinin silahlandırılması çağrısında bulunuldu.

15 BİN KİŞİ İMZA VERDİ
 
Beyaz Saray’ın resmi internet sitesinde başlatılan kampanya kapsamında şu ana kadar yaklaşık 15 bin kişi imza verdi.

100 BİN BARAJINI GEÇMESİ GEREKİYOR
 
ABD’de isteyen her vatandaş sitede imza kampanyası başlatabiliyor. 6 Ekim’de başlatılan ve 7 Kasım 2014’te sona erecek olan imza kampanyasının başarıya ulaşması için 100 bin barajını geçmesi gerekiyor.
 
Kaynak: NTV

YORUMLAR 5
  • kuant quazar 9 yıl önce Şikayet Et
    Iyi o zaman ElKaide'yide destekleyelim!!!. YPG'de bir terorist organizasyondur. Su anda ISID'e karsi savasiyor olmalari hak icin mucadele ettiklerinden degil, tipki ISID gibi yayilmak istemelerindendir. ISID gidince YPG farkli birseymi yapacak sanki. ABD'nin gercekten terore karsi olup olmadiginin guzel bir ispati olacak bu YPG. Yarin birileride cikip ElKaideyi destekleylim derse sasirmasinlar ondan sonra.
    Cevapla
  • Sidar Serhat 9 yıl önce Şikayet Et
    haydi imzaya arkadaşlar.... imza atalım....
    Cevapla
  • mjoraşi bere 9 yıl önce Şikayet Et
    çözük süreç. memleketimiz saçma sapan bir çözük süreç uğruna hızla çözülüyor.halkımız da memleketimiz adım adım işgal edilirken aval aval ne olacak diye seyrediyor...hükümet buna dur demeli yoksa ya gibi gerilen halk, provakatörler tarafından yönlendirilerek batıdaki kürtlere saldıracak... demesi bizden
    Cevapla
  • ali kocabaş 9 yıl önce Şikayet Et
    ey abd in yakamızdan. lafa gelince Türkiye'nin müttefiki ve dostusun ama icraata gelince hep arkadan vuruyorsun. ypg yi silahlandırdıktan sonra Türkiye'ye dönecek namluları hesap ederek bunu yapıyorsun. bu kişilerin isteklerine olumlu yanıt vermek için bu imza kampanyasını tertip ettiriyor olabilirsin. biz biliyoruz ki biz sizin dininize girmedikçe siz bize dost olmazsınız. bizde inşallah sizin dininize girmeyeceğiz. dostluğunuz hiç güven vermiyor...
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    sonrası ne olacak o silahların? . yok efendim toplatılacakmış falan tarzı gibi şeyler asla kabul edilemez asla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler