IŞİD ABD'nin attığı silahları ele geçirdi

ABD'nin Kobani'de PYD'ye yardım amaçlı havadan gönderdiği yardımları IŞİD terör örgütü ele geçirdi.

GİRİŞ 21.10.2014 15:58 GÜNCELLEME 21.10.2014 16:06
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırıları sürerken ABD'nin bombardımanı ve silah yardımı da devam ediyor. Daha önce koalisyon güçleriyle IŞİD'i bombalayan ABD savaş uçaklarının IŞİD'le çatışan PYD'ye yardım etmek için havadan gönderdiği mühimmatlar IŞİD militanlarının eline geçti.

IŞİD VİDEO YAYINLADI

IŞİD tarafından yayınlanan görüntülerde iki militanın ABD tarafından atılan silahları çektiği görülüyor. Kur'an-ı Kerim'de ''Şüphesiz ki kafirler mallarını, (insanları) Allah yolundan alıkoymak için harcıyorlar. Daha da harcayacaklar. Ama sonunda bu, onlara yürek acısı olacak ve en sonunda mağlûp olacaklardır.'' mealindeki Enfal suresi 36.ayeti okuyor. 

ABD tarafından PYD'ye yardım etmek için attığı mühimmatların ele geçirildiğini söyleyen militan, silahları ve bombaları gösteriyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 19
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    KLASİK USA TERTİBİ. ABD masumları,bebe,yaşlı,kadın demeden bombalar ve katleder sonra yanlış hedef vurduk der,bu silahların atılmasının yegane amacı var.İki tarafada bol bol silah verelim ve birbirlerini katletsinler,zayıf düşsünler ki bir emperyalis yayılmacılığımızı,sömürümüzü devam ettirelim.Birde bunların arasında kıyamete kadar sürecek fitne ve düşmanlık sokalım.Bşaka izahı olabilirmi bunun.
    Cevapla
  • Nuri DEMİR 9 yıl önce Şikayet Et
    adamlar iki taraflı çalışıyor aslında. önce ışidi oluşturdu sonra bir pyd ye bir ışide yardım gönderip savaşı istediği zamanda istediği yerde istediği şekilde istediği çıkarlara ulaşılınca bitirecek...
    Cevapla
  • Monte Cristo 9 yıl önce Şikayet Et
    çapsız yorumlar. İşid son olarak türkmenleri katletmeye başladı ne yapsak bizde mi destek versek
    Cevapla
  • turhan duzcu 9 yıl önce Şikayet Et
    OHHHH SONUNDA..... Oh be kardeşim işidin eline geçsinde pkk yı temizleyi verir inşaallah hem işid terör örgütü değil ki kardeşim pkk terör örgütü işide desteğim tamdır.....
    Cevapla
  • suphi çetin 9 yıl önce Şikayet Et
    zorunuza gitsede kürtler ortadoğunun olmazsa olmaz halklarından biridir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek