Sokakta baltalı saldırgan dehşeti

ABD'nin New York kentinde, polise baltayla saldırarak ikisini yaralayan bir kişi, gruptaki diğer polisler tarafından öldürüldü.

GİRİŞ 24.10.2014 11:03 GÜNCELLEME 24.10.2014 11:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD'nin New York kentinde, devriye görevi yapan bir grup polise baltayla saldırarak ikisini yaralayan bir kişi, gruptaki diğer polisler tarafından öldürüldü.

Olay sırasında bir polis elinden diğeri ise başından yaralandı. Polislerin açtığı ateş sonucu yoldan geçen bir kadının da yaralandığı belirtildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan başına darbe alan polisin durumunun ciddi olduğu kaydedildi.

Olayın kamuoyuna yansıyan güvenlik kamerası görüntülerinde, kapüşonlu bir kişinin hızla yaklaşarak iki eliyle tuttuğu küçük baltayı hızla indirdiği görülüyor. Ancak görüntüde kurbanlar ve saldırganın öldürülme anı yer almıyor.

Saldırganın kimliğine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Emniyet yetkilileri saldırının terör bağlantısı olup olmadığının ve polislerin niye hedef alındığının henüz bilinmediğini ve konunun soruşturulduğunu bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiye olsaydı. hiç bi şe olmazdı o caniye en fazla bi gün misafir olurda nezarethanede, darısı bizdeki hainlerin başına
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ....... darısı bizim Vandalların başına..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak