CIA’den yarım asır sonra UFO itirafı

CIA, 1950 ve 60'lı yıllarda ABD'de tavan yapan UFO gözlemlerinin arkasında "gizli uçak denemelerinin" yer aldığını belirtti.

CIA’den yarım asır sonra UFO itirafı
CIA’den yarım asır sonra UFO itirafı
GİRİŞ 06.01.2015 08:08 GÜNCELLEME 06.01.2015 14:32
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA), UFO iddialarınn  arkasındaki sırrı yarım asır sonra açıkladı.

CIA, UFO sanılan uçan dairelerin aslında "gizli uçak projelerine ait olduğunu" bildirdi. CIA,  sözkonusu yıllarda UFO gözlemi bildiren birçok yolcu uçağı pilotunun,  aslında U-2 casus uçaklarının bir anda belirip kaybolan görüntüsüne aldandığını kaydetti.   

Açıklamada, "12 bin metrede uçarken, U-2 uçağından yansıyan güneş ışınlarının uçağın bir ateş topu gibi görünmesine neden olduğu" ifade edildi. 

CIA, Soğuk Savaş yıllarında ihbar edilen gözlemlerin "en az yarısından sorumlu olduklarını" vurguladı.  

KAYNAK: NTV
YORUMLAR 28
  • ruzgar 9 yıl önce Şikayet Et
    ben bunu baştan beri biliyom sahte olduğunu çünkü kuranda böyle bişey yok hrkes bunu kafasına kosun.
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    Kuran'da Cinler hakkında çok detaylı bilgiler de yok buna ne diyeceğiz...
    Cevapla
  • Off 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanki biz bilmiyorduk. nazilerden çalınan projeler işte. uzaylı falan yok
    Cevapla
  • mermus 9 yıl önce Şikayet Et
    kedidir o kedi...
    Cevapla
  • mert merte gelsin 9 yıl önce Şikayet Et
    Aşşağıda the arrivals a yapılan cahilce yorumlara güldüm önce burda milletin yorumuna laf atıcagınıza 2 3 belgesel izleyinde beyniniz açılsın. The Arrivals adı gelenler ama gelen kimse yok merak etme sadece gizli güçleri, filmlerdeki subliminal msjları ortaya cıkaran bir yapım umarım içini rahatlatmıstır yorumum.
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    Mert kardeş, enson yorumunun sonunda fiziki ve manevi ayrımından bahsetmişsin sadece bu cümle üzerine, öğrendiğim bir konuyu paylaşmak isterim. Elmas Maranki'nin kitabıydı sanırım İnternette okuduğum bir kısmına göre manevi alemde yaşıyor dediğimiz Cinlerin Fiziki Atom düzeyinde vucutlara sahip oldukları yazıyordu. Bu onların nasıl görünür olduğunu açıklıyor bence. Akıllı bir Ato düşün havada sağa sola çok hızlı hareket ederse ya da bir şekilde Işığı geriye yansıtırsa görünür bi şekil alabilir. Bizim üzerimizden yansıyan ışığı taklit ederek geri yansıtarak az ötede bizim bir görüntümüzü oluşturabilir doğal olarak...
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    bu arada, düsmüs melek onlarin inancinda kovulmus seytan oluyor. yani iblis. bu iddia bizim dinimizda yer aliyormu ??! biraz arastir bakalim !! fiziki anlamda söylüyorum. cünkü dizide fiziki anlamdan bahsediyorlar. manevi anlamda kastetmiyorum.
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi bakalim. laf olsun torba misali degilde birseyler söylede bilelim. aklinda sadece subliminalmi kaldi bu diziden ?! esas amaci nedir ? anlatda bilelim. bilal ve furkandan cevap almaktan vazgectim. onlar tirstilar. sen anlatda ne icin güldügünü bilelim. madem haberle alakasi olmayan bir konuya girdik. cikmasinida bileceksin !!
    Cevapla
  • mert mer 9 yıl önce Şikayet Et
    ayrica, sunuda bilki ben bu dizilerin bir kac bölümünü yillar önce izledim. "The arrivals" daki konu sudur. abd deki Devlet görevlilerin "düsmüs melek" olarak gösterildigni biliyorum. yani bunlar normal insan degilde, düsmüs meleklerdir. konu bu ! eger bilmiyorsan biraz ingilizce ögrende sende neye baktigni anla. zaten konustugnuz konudan bilmiyorsunuzki. ama laf olsun torba dolsun diye burda haberle alakasi olmayan yorumlar yapiyorsunuz. siz aynaya bakarak kendinize gülün bence !!
    Cevapla
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    madem bu Ufo ve uzayli ile ilgisi yoksa diger arkadaslarin yaptigi yorumlarin bu haberle ne alakasi var ?! subliminal konusu ile ne alakasi var ?! bende bunu onlarin agizlarindan anlamaya calisiyorum ya ?! baksana bir soru ile apisip kaldilar. ne alak diyeceksen ilk önce onlara söylemen lazimdi ismisiz bilal, yoksa farukmu desem acaba ?!
    Cevapla
  • gale 9 yıl önce Şikayet Et
    NASA ve diğer gelişmiş ülkeler uzay çalışmaları ile yeni kaynaklar bulmaya çalışıyorlar dünyayı parsellediler sıra uzaya geldi fakat yaratıcı ne kadar takdir ederse o kadarına haiz olacaklar olacaklar lakin iman etmedikleri içinde vebal altında olacaklar. Necip Fazıl der ki, Bu dünya çelik çomak imiş asıl mesele Allah'ı bulmak imiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak