Obama, Çipras'ı aradı: Saçına aklar düşer

ABD Başkanı Barack Obama, Yunanistan'ın yeni Başbakanı Çipras'ı arayarak tebrik etti ve dinlenme tavsiyesinde bulundu.

Obama, Çipras'ı aradı: Saçına aklar düşer
Obama, Çipras'ı aradı: Saçına aklar düşer
GİRİŞ 29.01.2015 12:07 GÜNCELLEME 29.01.2015 12:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Barack Obama, Yunanistan'ın yeni Başbakanı Aleksis Çipras'ı telefonla arayarak seçim zaferini kutladı. Çipras'a önümüzdeki günlerde dinlenmesi tavsiyesinde bulunan Obama, aksi taktirde kendisinde olduğu gibi saçlarına aklar düşeceği uyarısında bulunduğu kaydedildi.

TEBRİK ETTİ

Radikal Sol Koalisyon'un (Syriza) seçimlerden zaferle çıkarak hükümeti kurması üzerine Başbakan Aleksis Çipras'a dünyanın dört bir yanından tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. Çipras'a bu akşam telefon açan ABD Başkanı Barack Obama, seçim zaferi dolayısıyla tebriklerini iletti. ABD'nin yeni Yunan hükümetine olan desteğini bildirdi.

"YUNANİSTAN'IN GİRİŞİMLERİNİ DESTEKLEYECEĞİZ"

ABD'nin yaklaşımının Avrupa'nın durgunluk sürecinden çıkarak büyüme politikalarına dönülmesi olduğunu aktaran Obama, bu sebeple Yunanistan'ın girişimlerini destekleyeceğini belirtti. Başkan Obama, ABD ve Atina arasında maliye bakanları arasında işbirliği yapılmasını da önerdi.

"SAÇLARINA AKLAR DÜŞER"

Çipras'a önümüzdeki günlerde dinlenmesi tavsiyesinde bulunan Obama, aksi taktirde kendisine olduğu gibi saçlarına aklar düşeceğini uyarısında bulundu.

Genç Yunan Başbakan Çipras'ın Başkan Obama'nın dinlenme tavsiyesine uymasının zor olduğu; zira görevi üstlendiği andan itibaren hükümetin yapması gereken çok fazla işi olduğunu söylediği öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • osmanoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    aaa ne güzel, kızım sana diyorum ,gelinim sen işit formülü siyasetdede varmış.O aklanma toprağın seni çektiğinin işretidir.Farkına varmayıp uyduruyorsun ...
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen saçları beyazlattın da insanlık için ne yaptın...
    Cevapla
  • Damla 9 yıl önce Şikayet Et
    Yat dinlen uyu bir daha kalkma kalksanda kuklasin sen yoksa gundavrupa gündemi seni bu kadar onemsemezdi irlanda ispanya krizlekrizlerinde bu tepkilerin % 25 geldi. Sebep ortada...
    Cevapla
  • osmanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    tek kurtuluşun tayyip babayla dostlukta çipraz efendi
    Cevapla
  • gereksiz 9 yıl önce Şikayet Et
    nusaybinde bir asker intihar etti duyan yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!