CNBC, TBMM'deki kavgayı anaokuluna benzetti!

Amerikan CNBC kanalının haber spikeri, mecliste yaşanan kavgayı sunarken 'Anaokulunda pardon mecliste çıkan kavgada beş kişi yaralandı' dedi

CNBC, TBMM'deki kavgayı anaokuluna benzetti!
CNBC, TBMM'deki kavgayı anaokuluna benzetti!
GİRİŞ 20.02.2015 14:16 GÜNCELLEME 20.02.2015 14:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulu'nda kapalı oturumda, AKP milletvekilleri ile muhalefet milletvekilleri arasındaki kavgada 5 milletvekilinin yaralanması dış basında da büyük ses getirdi. Amerikan CNBC kanalının haber spikeri, olayı bildirirken, ‘Anaokulunda pardon mecliste çıkan kavgada beş kişi yaralandı’ ifadesini kullandı.

Spikerin sözleri şu şekilde: “Parlamentoda çıkan kavgalar için haftalık bölüm ayırmamız gerekiyor, çünkü bir kez daha meydana geldi. Bu kez Türkiye’deydi. Türkiyeli politikacılar birbirlerini yumrukladı ve hatta sandalye fırlattı. İşin en kötü tarafı ise, kavga, polislerin protestolarda ne kadar güç kullanması gerektiğinin tartışıldığı esnada çıktı. Anaokulunun, pardon meclisin beş üyesi kavgada yaralandı.”

YORUMLAR 1
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    dalga geçmekte haklılar çok haklılar yuh size memleketin insanını bu kadar düşürdüğünüz için ve yuh onlaraki size oy veriyorlar ve vermeyede devam edecekler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi