ABD'deki Müslüman katliamıyla ilgili flaş karar

ABD'de, üç Müslüman genci öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan katil zanlısının, idam cezası talebiyle yargılanacağı bildirildi.

ABD'deki Müslüman katliamıyla ilgili flaş karar
ABD'deki Müslüman katliamıyla ilgili flaş karar
GİRİŞ 03.03.2015 04:18 GÜNCELLEME 03.03.2015 04:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kuzey Carolina Bölge Savcılığı, Chapel Hill kasabasında 10 Şubat'ta 3 Müslüman genci öldürmekten hakkında birinci derece cinayet ve meskun mahalde silah kullanma suçlamalarıyla üç dava açılan Craig Hicks (46) için idam cezası talebinde bulunacak.

Durham County Bölge Savcısı Roger Echols, yaptığı açıklamada, Müslüman gençlerin katil zanlısı Hicks hakkında idam cezası davası açılacağını duyurdu.

Bu arada, Müslüman gençlerin öldürülmesiyle ilgili Federal Soruşturma Bürosu (FBI) incelemelerini yürütürken, soruşturmada, Hicks'in gerçekleştirdiği cinayetlerin nefret suçu olup olmadığına yoğunlaşıldı.

Hicks, Kuzey Carolina eyaletindeki Chapel Hill kasabasında 10 Şubat'ta 23 yaşındaki diş hekimliği öğrencisi Deah Barakat, 21 yaşındaki eşi Yusor Muhammed Ebu Salha ve 19 yaşındaki baldızı Razan Muhammed'i başlarından vurarak katletmişti.

YORUMLAR 4
  • Ham 9 yıl önce Şikayet Et
    idam etmezlerse alçaktırlar
    Cevapla
  • KARŞILIĞINI ALSIN 9 yıl önce Şikayet Et
    o kişinin yaptığı hıristiyan terörizmidir. o kişiyi hakim devlet silahla kurşunla öldürerek yakalamalıydı. yani anında nefessiz bırakmalıydı. bu böyle olmalıydı. başka yönü olamazdı. ama onlar işlerine gelmeyeni başka yönü olanı yaptılar. onu neyle yargılarlarsa yargılasınlar o terörizm yapmıştır
    Cevapla
  • Halil 9 yıl önce Şikayet Et
    Nefret Suçu olup olmadigi arastiriliyor muş!!! KATIL IN Suratindan anlar Insan.
    Cevapla
  • zaman kaybetme 9 yıl önce Şikayet Et
    idam olursada bizim gibi müslüman ülkelere tam Kapak olur yani
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti