ABD'yi dehşete düşüren polis şiddeti

ABD'de basınında geniş yer alan polisin yeni şiddet görüntüleri tartışma konusu oldu. İşte saniye saniye görüntülenen polis şiddeti:

GİRİŞ 10.04.2015 09:51 GÜNCELLEME 10.04.2015 09:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Laliforniya'ya bağlı San Bernardino County ilçesinde meydana gelen polis şiddeti bir helikopter kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Perşembe günü meydana gelen olayda yapılan bir kimlik hırsızlığı ihbarı üzerine polis, 30 yaşındaki Francis Pusok'ın evine aramaya gitti. Polisin geldiğini gören Pusok kaçmaya başladı.

Çaldığı bir ata binen Pusok kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı. KNBC-TV helikopteri tarafından kaydedilen görüntülerde polis yakaladığı Pusok'u dakikalarca dövüyor. Görüntülerde Pusok'un 9 polis memuru tarafından başına ve karnına defalarca tekme yediği görülüyor. Görüntülerin yayınlanmasından sonra yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı. 
 
Olaydan sonra Pusok hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.

KAYNAK: STAR.COM.TR
YORUMLAR 5
  • TALHA 9 yıl önce Şikayet Et
    amerikacık zaten dehşetin ta kendisi
    Cevapla
  • sapitan ulke 9 yıl önce Şikayet Et
    bu korkkaligin gostergesidir bana bogle yapsinlar icerden cikar cikmaz polis binaisni yerle bir etmek olur. bu nedir ya adam teslim olmus adamlar hala vuruyor polis degil hayvan dan daha asagilik bunlar.
    Cevapla
  • demir ersoy 9 yıl önce Şikayet Et
    işidle ABD polisinin tekfarkı infazları silahla yapması yoksa acımasızlıkta hiçbirfarkı yok biri resimi yapyor diyeri kafasına göre
    Cevapla
  • kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    ödül bile almışlardır dövdükleri için
    Cevapla
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede polis şiddeti diyenlere küpe olsun...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar