Obama'dan böyle hesap sordu

ABD Başkanı Barack Obama'nın, "POTUS" ismiyle şahsi Twitter hesabı açması, eski Başkan Bill Clinton'la aralarında şakalaşmaya neden oldu.

Obama'dan böyle hesap sordu
Obama'dan böyle hesap sordu
GİRİŞ 19.05.2015 13:23 GÜNCELLEME 19.05.2015 13:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Obama, "President of the United States" unvanının baş harflerinden oluşan POTUS ismiyle ilk tweet’i "Merhaba Twitter! Ben Barack. Gerçekten! 6 yılda sonunda bana şahsi hesabımı verdiler" oldu.

Bu tweet’e hemen ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton'dan yanıt geldi.

"BİR ARKADAŞ İÇİN SORUYORUM..." 

Clinton Obama'ya hitaben yazdığı tweet’te, "Twitter'a hoşgeldin" dedi. Ardından da, "Bir sorum var; Bu kullanıcı adı, Başkanlık görev süresi boyunca mı kalıyor?" dedi. Bu mesajın ardına da, ABD Başkanlık yarışına resmen giren eşi Hillary Clinton'u ima ederek, "bir arkadaş için soruyorum" hashtag'ini ekledi.

"FIRST LADY ADRESİYLE İLGİLENEN BİRİNİ TANIYOR MUSUN?”

Clinton'ın bu tweet’ine, Obama da aynı şekilde esprili bir yanıt verdi. "İyi soru" yazan Obama, POTUS Twitter adresinin görev süresiyle sınırlı olduğunu söyledi. Ardından da Hillary Clinton'ın başkan seçilmesi halinde, "First Lady"lik görevinin de Bill Clinton'a kalacağını ima eden bir ifadeyle Clinton'a takıldı:
"FLOTUS (First Lady of the United States- ABD First Lady'si unvanının kısaltması) adresiyle ilgilenen birini tanıyor musun?"

 

 

YORUMLAR 1
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    ayıp etmiş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat