Saldırgan yanlış kayaya tosladı!

Eski CNN çalışanı karı kocanın New Mexico eyaletinde kaldıkları otel odasına zorla giren silahlı saldırgan, ummadığı bir karşılık gördü.

Saldırgan yanlış kayaya tosladı!
Saldırgan yanlış kayaya tosladı!
GİRİŞ 03.07.2015 15:27 GÜNCELLEME 03.07.2015 15:27

Silahlar konusunda oldukça deneyimli olan eski muhabir Chuck de Caro, eşinin gizlice verdiği silahla saldırgana karşılık verince çatışma çıktı.

Eski muhabir Chuck de Caro’nun eşi Lynne Russell’a otelin otoparkında sarkıntılık etmeye başlayan silahlı kişi, kadını odasına kadar takip edip silah zoruyla içeri girdi.

1983 ile 2001 yılları arasında CNN’de haber bülteni sunucusu olan Russell olay anında küçük bir el silahını çantasının içine gizlice koyduktan sonra kocasına verdi.

Çantayı eşine verirken, “Bak bakalım içinde ona verebileceğimiz bir şey var mı” diyerek silahı ima etti.

De Caro’nun çantadaki silahı aldığını gören saldırganın ateş etmeye başladığı iddia edildi.

Odada yaşanan silahlı çatışmada de Caro üç yerinden kurşunlandı ancak hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Saldırgan ise polis tarafından otoparkta bulundu. Pek çok yerinden vurulan saldırgan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Basında çıkan haberlerde saldırganın oldukça yanlış bir çifti hedef seçtiği belirtildi. Zira eski gazeteci olan çiftin silah taşıma izni bulunuyor. Eskiden Yeşil Bereliler üyesi olan de Caro, şimdi ise Pentagon’a danışmanlık yapıyor. Siyah kuşağı bulunan Russell ise özel dedektiflik ve yanı sıra şerif yardımcılığı yapmış.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...