Amerika'da sinemaya saldırı: 3 ölü, 7 yaralı

ABD'nin Louisiana eyaletinde silahlı bir saldırgan, sinema salonuna baskın düzenleyerek 3 kişiyi öldürdü, 7 kişiyi de yaraladı.

Amerika'da sinemaya saldırı: 3 ölü, 7 yaralı
Amerika'da sinemaya saldırı: 3 ölü, 7 yaralı
GİRİŞ 24.07.2015 07:40 GÜNCELLEME 24.07.2015 08:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD'nin Louisiana eyaletinde bir sinema salonuna yapılan silahlı saldırı sonucu saldırgan dahil 3 kişi hayatını kaybetti.

 

 

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre, Lafayette kentindeki Grand Theater sinema salonuna 58 yaşındaki bir adamın saldırması sonucu 2 kişi ölürken 7 kişi de yaralandı.

Saldırganın daha sonra silahı kendine doğrultarak intihar ettiği bildirildi.

Lafayette Emniyet Müdürü Jim Craft, olay yerinde düzenlenen basın toplantısında yaralıların içinde durumu ağır olanların bulunduğunu söyledi.

Ölü ve yaralıların kimlikleri henüz açıklanmazken, yerel saatle 19:30 sularında yaşanan olay sırasında salonda yaklaşık 100 kişinin olduğu ifade edildi.

Saldırganın kimliğini bildiklerini belirten güvenlik güçleri, soruşturmanın selameti için detayları henüz açıklamadıklarını dile getirdi.

Olay yerine gelen Lousiana Valisi Bobby Jindal, düzenlediği basın toplantısında, "Bu Amerika Birleşik Devletleri için berbat bir gece" ifadelerini kullandı.

120 bin nüfuslu Lafayette, eyalet başkenti Baton Rouge'un yaklaşık 95 kilometre batısında bulunuyor.

YORUMLAR 4
  • Mizan 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslında burada ki terörü dindirmenin tek yolu ABD'yi teröre boğmak. O zaman bizim buraları karıştırmaktan vazgeçerler ve İsrail'e dur derler.
    Cevapla
  • ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    ironi
    Cevapla
  • Ademoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Nerede Erdoğan? Nerede Davutoğlu? AK Parti hükümeti neredesin? Güvenlik güçlerimiz uyuyor mu? Artık sinemaya da gidemez olduk.
    Cevapla
  • ademoglu 8 yıl önce Şikayet Et
    haberi okumadan başlığı okuyup bunuda ak partiye maal ederiz deyipte nasılda saldırıya geçmişsin sen hayatında sinemayada gitmemişindir kesin ALLAH ıslah etsin sizi önce bir haberi oku abdde olmuş olay
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!