Dünyaca ünlü dergiden İstanbul'a gidin çağrısı!

ABD'de seyahat ve yaşam stili dergisi Conde Nast Traveller'ın editörü K. Lagrave, "İstanbul'dan saklanmayın" adlı bir yazı yayınladı.

Dünyaca ünlü dergiden İstanbul'a gidin çağrısı!
Dünyaca ünlü dergiden İstanbul'a gidin çağrısı!
GİRİŞ 20.01.2016 13:26 GÜNCELLEME 20.01.2016 13:42

Dünyaca ünlü seyahat dergisi "Conde Nast Traveller", İstanbul'da Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan terör saldırısını son sayısına konu edindi ve "Korkmadan İstanbul'a, Türkiye'ye gidin" çağrısı yaptı.

Seyahat yazarı Katherine LaGrave'in "İstanbul'dan Saklanmayın" başlığıyla kaleme aldığı yazıda "DAEŞ, İstanbul'a ölümcül bir darbe indirdi ancak kentten kaçınmak sadece durumu kötüleştirecek. İstanbul, dev bir kent. Ne bu kentte bulunmaktan korkarım ne de ziyaret etmekten çekinirim. İstanbul'un çoğu semtinin güvenilir olduğu konusunda garanti veriyorum Türkiye'nin ziyaretçi sayısı, 2002-2014 yılları arasında yüzde 200 arttı, 40 milyona yakın yabancı turist Türkiye'yi bir yıl içerisinde ziyaret etti. Eğer korkularımıza boyun eğersek , teröristlerin bir kentin bel bağladığı turizmine zarar vermesi ve kentin ekonomisi ile yönetimini zayıflatması hedefine de boyun eğmiş oluruz. Kolektif dünya yurttaşlığı anlayışını sürdürerek bu kısır döngünün kırılmasında üstümüze düşeni gerçekleştirebiliriz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!