Clinton'dan Trump'a: Twitter hesabını sil!

ABD başkan adaylığı için yarışan Clinton, aleyhinde twit atan Trump'a Twitter hesabını silmesi çağrısında bulundu.

Clinton'dan Trump'a: Twitter hesabını sil!
Clinton'dan Trump'a: Twitter hesabını sil!
GİRİŞ 10.06.2016 00:15 GÜNCELLEME 10.06.2016 00:15

ABD'de Demokrat Parti'nin başkan adaylığı için gerekli delege sayısını aşan Hillary Clinton, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın, aleyhinde Twitter mesajı atması nedeniyle Trump'tan Twitter hesabını silmesini istedi.

Clinton, ABD Başkanı Barack Obama'nın kendisini desteklediğini bildirmesinin ardından, Trump'ın aleyhinde attığı Twitter mesajına Twitter üzerinden cevap verdi.

Demokrat Parti'deki başkanlık aday adaylığı yarışında rakibi Vermont Senatörü Bernie Sanders'a karşı, salı günü adaylık için gerekli delege çoğunluğuna ulaşarak zaferini ilan eden Clinton, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Trump'a twitter hesabını silmesi çağrısında bulundu.

Trump söz konusu twitter mesajına 28 bin "beğenme" alırken, Clinton'ın mesajını 180 binden fazla kişi beğendi.

Trump, Obama'nın Clinton'u destekleyeceğini açıklamasının ardından, bunu eleştirerek, "4 yıl daha Obama yılı istiyor. Fakat başka hiç kimse istemiyor!" ifadesini kullanmıştı.

Bu arada, Başkan Obama, Clinton'ın seçim kampanyası için hazırlanan videoda, "Ben onunlayım. Bu görev için ondan daha nitelikli birinin olduğunu düşünmüyorum." diye konuşmuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor - Fatih Karagümrük! CANLI
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!