ABD'den İncirlik açıklaması

ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, elektriği kesilen İncirlik Üssü'nün normale döneceğini söyledi.

GİRİŞ 21.07.2016 11:47 GÜNCELLEME 21.07.2016 11:49
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Savunma Bakanı Fikri Işık ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, demokratik yollarla seçilmiş hükümeti desteklediklerini dile getirdiğini söyledi.

NTV'nin haberine göre Carter, Savunma Bakanı Işık'ın başarısız darbe girişiminin IŞİD'e karşı ortak mücadeleyi etkilemeyeceğini açıklıkla söylediğini de belirtti.

ABD Savunma Bakanı Ashton Carter "İncirlik'e gelince, ortada ordu öğelerinin de karıştığı bir darbe durumu var ve bu da operasyonları etkiledi. Ancak Bakan Işık, İncirlik'te durumun kısa sürede normale döneceği konusunda bana güvence verdi" dedi.

IŞİD'e karşı yürüttükleri operasyonların durumdan etkilenmediğini söyleyen ABD Savunma Bakanı Carter, "Sorun elektrik kesilmesi kaynaklı. Kendisi ile konuşmaktan büyük memnuniyet duydum" diye konuştu.

YORUMLAR 45
  • Ismail hakki efendi 7 yıl önce Şikayet Et
    Incirlik gecici olarak kapatabilinir nedemek orda darbeci hainler vardi amerika darbenin ilk basta cekeni
    Cevapla
  • Tamer Danacı 7 yıl önce Şikayet Et
    incirlik bu ülkenin bağrındaki bir hançerdir. Görevi de bellidir.
    Cevapla
  • cemil 7 yıl önce Şikayet Et
    güleni vermeden incirlik normale dönmez
    Cevapla
  • Kral61 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya hu Allah aşkına bu ermeniler hala yalan dolan peşindeler bilinenleri hala yokmuş hiç olmamış gibi göstermeye ve öyle davranmaya devam etmekteler artık bu illet rezil ve darbe merkezli yeri tamamen kapatma vakti gelmiştir .Rahmetli Erbakan hocamız gibi tek gecede tümünün ipini çekmek lazım ....Ayrıca FETÖ denilen teröristin Türkiyedeki bütün işletmelerine el konulup devredilmesi ne kadar fetöcü var ise memur amir ne varsa tümümün varsa maaşları kesilmeli varsa işletmeleri kapatılmalı..Tamamen bu yezitlerden ülkeyi bu şekilde temizleyebiliriz...
    Cevapla
  • Orhan Küçükönder 7 yıl önce Şikayet Et
    Nato'dan çıkmadığımız sürece İncirlik'i kapatmayı unutun. Bir sürü anlaşmalar var. Ülke ekonomisini çökertecek kadar ceza ödemek durumunda kalınacağı için bizim bu İncirlik'i kapatın çağrılarımız ne yazık ki yanıt bulmayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!