Michelle Obama'nın duygusal konuşması

Dünyaya özgürlük ve demokrasi dersi vermeye kalkan Amerika'nın henüz 150 yıl öncesine kadar kirli tarihini yüzüne vuran bir kişi çıktı.

GİRİŞ 30.07.2016 17:18 GÜNCELLEME 30.07.2016 17:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, başkanlık seçimleri yarışı sürerken Ulusal Demokratik Kongresi'nde yaptığı konuşmayla dikkat çekti.

KONUŞMASI KESİLDİ

Demokrat Parti'den aday olan Hillary Clinton'ın başkanlık adaylığını destekleyen First Lady'nin izleyenlerden büyük alkış alan konuşması, 'Michelle' tezahüratlarıyla kesildi.

GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRECEK SEÇİM

"Bu seçim, çocuklarımızın gelecek dört ya da sekiz yılını şekillendirme gücüne sahip olacak kişiyi belirleyecek" diyen Obama şunları söyledi:

"KÖLELERİN YAPTIĞI EVDE UYANIYORUM"

"Her sabah, kölelerin inşa ettiği bir evde uyanıyorum. Ve kızlarımı izliyorum-güzel, akıllı, siyah genç kadınlar- Beyaz Saray'ın bahçesinde köpekleriyle oynuyorlar. Hillary Clinton sayesinde kızlarım-ve tüm kızlarımız ve oğlanlarımız- bir kadının Birleşik Devletler'in başkanı olmasını bekliyor. İşte bu yüzden hiç kimsenin bu ülkenin büyük olmadığını söylemesine izin vermeyin, onu tekrar büyük hale getirmek gerekiyor. Çünkü bu, şu anda, yeryüzündeki en büyük ülke."

YORUMLAR 1
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Gercekde Siyahsin demi Ben seni Bir Pakraduni tiyatrosu derim nedeni yalana doru görmekden gelen Allahim neyapardeymi ziz Alshamer olursunnuz ikiyüzlülkoynamak yalana bile bile innanmak Pseudo hastaolu Obama bu rolu Hic kaldiramiyor beliediyor Dodaklari titriyor nededini ikere tekerliyor bu demen Pakradumi Sytemle Weise haus Ustakilda emiri Obama Datıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi