ABD'de patlama! Yaralılar var...

ABD'nin New York kentinde meydana gelen patlamada yaralanların sayısı 29'a çıktı.

GİRİŞ 18.09.2016 06:11 GÜNCELLEME 18.09.2016 08:48
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

New York Polis Teşkilatı (NYPD), Manhattan'ın turistik Chelsea semtinde 23. caddede meydana gelen patlamada yaralananların sayısının 29'a çıktığını, yaralılardan birinin durumun ciddi olduğunu duyurdu.

Patlamanın ardından olay yerine giden New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, gazetecilere yaptığı açıklamada "kasıtlı bir saldırı" olduğunu ancak patlamanın terör bağlantılı olduğuna ilişkin bir kanıt bulunmadığını söyledi.

New York Polis Teşkilatı terörle mücadele ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, kentte güvenlik önlemleri ise artırıldı. 

NYPD Şefi James O'Neill ise patlamanın doğalgazdan kaynaklanmadığını, 27. caddede ikinci bir patlama ihtimaline karşı inceleme başlatıldığını ifade etti.

Patlamaya çöp konteynerinin yakınında ya da içinde el yapımı bir patlayıcının neden olması ihtimali üzerinde duruluyor.

Öte yandan Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton, patlama konusunda bilgilendirildiğini belirtti. Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump ise hiçkimsenin ne olup bittiğini tam olarak bilmediğini ifade etti.

Aynı gün New Jersey eyaletinde yardım amaçlı düzenlecek koşu öncesinde çöp tenekesinin içine yerleştirilmiş bir bomba düzeneği patlamış, patlamada ölen ya da yaranan olmadığı bildirilmişti.

YORUMLAR 64
  • huseyin l 7 yıl önce Şikayet Et
    Üzüldüm.. ama can kaybı olmadığı için X/
    Cevapla
  • Türküm: 7 yıl önce Şikayet Et
    Benim ülkemde hergün Şehit var,amerikanın umrundamı? Tabiiki hayır, Amerika komple bombalansa bananeee , Beni zerre kadar ilgilendirmiyor...
    Cevapla
  • Türküm: 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece yaralanmışlar abartmaya gerek yok
    Cevapla
  • Alican 7 yıl önce Şikayet Et
    cıa ve mossadın pyd ,pkk ve daeş örgütüne öğrettiği tencere çaydanlık imalatı bomba düzeneği..Tabii birde mutfak tüpü vardı ama mutfak tüpleri amerikada yok demekki.Düdüklü tencere kullanmışlar.Kabak dönüp gene müslümanların başında paralanbır..Amaç belli..Kozunu kendin yaratacasın ki elin güçlensin..Terör yandaşı abd..
    Cevapla
  • Yaşar hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Frat kalkanı operasyonlarından dolayı hedefine ulaşmakta geçiken abd yada pentegon, suriyede kendini masum ve mazlum göstererek elini güçlendirmek için bu katliamı , bizzat siyonist abd yaptı. aynen ikiz kulelerde olduğu gibi. sazanlarda bunu yiyiyor.
    Cevapla
  • hollanda 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ina gurban bir dogru yazan cikdi,esselam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı