Trump CIA Direktörü adayını açıkladı

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'ın CIA Direktörü olarak Temsilciler Meclisi'nin Cumhuriyetçi üyelerinden Mike Pompeo'yu aday gösterdiği açıklandı.

Trump CIA Direktörü adayını açıkladı
Trump CIA Direktörü adayını açıkladı
GİRİŞ 18.11.2016 17:11 GÜNCELLEME 18.11.2016 17:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trump'ın geçiş ekibi yetkilisinin Reuters'e yaptığı açıklamaya göre Pompeo da Trump'ın CIA Direktörlüğü için önerdiği adaylık teklifini kabul etti.

3 dönemdir Kansas eyaletinin Kongre üyeliğini yapan Pompeo ABD Kara Harp Okulu ve Harvard Hukuk mezunu. Pompeo ABD Başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin aday adaylarından olan Marco Rubio'yu destekliyordu.

ADALET BAKANINI DA BELİRLEDİ

İki ay sonra başkanlık koltuğuna oturacak Donald Trump, Adalet Bakanlığı koltuğunu da, seçim kampanyasında en büyük destekçileri arasında yer alan senatör Jeff Sessions'a teklif etti.

Daha önce Ulusal Güvenlik Danışmanı görevinin önerildiği Korgeneral Michael Flynn'in de bu görevi kabul ettiği yine Trump'ın ekibindeki yetkili tarafından açıklandı.

YORUMLAR 3
  • trumpçı osman 7 yıl önce Şikayet Et
    seninleyiz trump reyiz.
    Cevapla
  • M kilinc 7 yıl önce Şikayet Et
    Trump erdoganda rica etmis enisteni bize ver cia baskani yapacagim diye durmak yok boyle abd ye baskada ihrac ediyoruz ab kiskanma bizi
    Cevapla
  • Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Trump Obama döneminin hasarlarını temizlemek için işe CIA ve pentagondan başlamalı. CENTCOM'un başındaki terör örgütü yardakçısı pisliği görevden alarak başlayabilir mesela. Trump'a en çok ayak bağı olacak olanlar onlar çünkü.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı