Rusya'ya 'ülkemize müdahale edin' çağrısı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Meksika'daki sorunları çözmesi için başlatılan imza kampanyası büyük destek gördü.

Rusya'ya 'ülkemize müdahale edin' çağrısı
Rusya'ya 'ülkemize müdahale edin' çağrısı
GİRİŞ 16.01.2017 08:45 GÜNCELLEME 16.01.2017 09:07
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Meksika'daki sorunları çözmesi için change.org üzerinden başlatılan imza kampanyası kısa sürede binlerce imza topladı.

Freppo Sovietico rumuzlu kullanıcının hazırladığı ‘Kötü hükümeti ortadan kaldırmak için Rusya'nın Meksika'ya müdahalesi' başlıklı imza metninde, "Meksika'daki siyasi durum, tarihinin en kötü seviyesinde bulunuyor" dendi. 

Meksika ekonomisi sallanmaya başladı!


ABD ve Birleşmiş Milletler'in ülkedeki durumu düzeltmek için hiçbir şey yapmadığını belirten Sovietico, "ABD büyük bir memnuniyetle Meksika'dan kaynak alıyor ve her şeyi çalan ve satan yozlaşmış Meksikalı siyasetçileri durduracak kişiye ihtiyaç var" dedi. Metinde, "Bugün, Meksika bu talan ve bu sıçanlar yüzünden kan kaybediyor. Vladimir Putin, Latin Amerika size ihtiyaç duyuyor" ifadeleri kullanıldı

YORUMLAR 29
  • iso 7 yıl önce Şikayet Et
    abd bu coğrafyadan gitsin. burdanda oraya kimse gitmesin. her kez kendi mahallesinin sorunlarını çözsün. bu daha basit ve daha iyi anlaşılır bi sistem.mahalle aynı olunca sorun daha iyi anlaşılır ve çözülür.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    İkide bir rusya amerika danışıklı dövüş yapıyor diyenler vardı.Biraz mantığı olan şu yukardaki yazıyı dikkatli olursa,amerikanın meksikann bu tutumundan son derece rahatsız olduğunu anlar.Dmekki rusya ve amerika arasındaki buzlar bir türlü erimiyormuş.Yani danışıklı dövüş diye bir şey yokmuş aralarında.
    Cevapla
  • Sedat 7 yıl önce Şikayet Et
    Eyer gercekten öyleyse,, insallah putin, meksikalilari yalniz birakmaz,,, Bu ara eyer karmasiklik cikarsa,, Bizden uzakta ve abd nin dibinde olur inssllah,, bizde meksikaya silah falan yollariz
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir latin amerika ülkesi olan meksika,rusyanın amerikadan daha üstün olan askeri gücünü kırım olayında anlamıştır.Rusya, kırımı amerikanın gözünün içine baka baka almıştır.Bu olaydan sonra rusya alaskada da kampanya başlatmıştır.Rusyanın alaskaya da göz dikmesi ne kadar caydırıcı bir güç olduğuna diğer bir kanıttır. Meksikanın rusyanın bu gücünü dikkate alarak böyle tavırlarda bulunması durumunu,bugün değil geçen seneki ABD'ye olan tavırlarından çıkartabilirsiniz.
    Cevapla
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Meksikadaki bu sorunu çözmede hamle yapar ve başarılı olursa Dünyada Abd nin yerini Rusya alır..
    Cevapla
  • hakan soyer 7 yıl önce Şikayet Et
    Silah teknolojisinde zaten rusya,abd'yi geçti.Ne açıdan yerini alır diyosnuz?Ekonomi açısından biraz zor.Ama askeri açıdan zaten rusya herkesi geçti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı