NATO'yu topa tuttu: Miadını doldurdu!

ABD başkanlığına seçilen Donald Trump, NATO'nun sorunları olduğunu ve terörizme karşı bir şey yapmadığı için de eskidiğini iddia etti.

NATO'yu topa tuttu: Miadını doldurdu!
NATO'yu topa tuttu: Miadını doldurdu!
GİRİŞ 16.01.2017 14:27 GÜNCELLEME 16.01.2017 14:49
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Trump, Bild gazetesine verdiği röportajda, Doğu Avrupalıların Putin ve Rusya korkusunu anlıyor musunuz?” şeklindeki soruya, “Elbette, biliyorum. Neler yaşandığını anlıyorum. Uzun zamandan beri şunu söylüyorum: NATO’nun sorunları var. NATO eskidi çünkü birincisi miyadını doldurdu, bildiğiniz gibi yıllar öncesinden tasarlanmış. İkincisi, ülkeler ödemeleri gerektiği parayı ödemiyorlar. NATO’nun eskidiğini söylediğimde baskı altında kaldım. Terörizme karşı bir şey yapmadığı için de eskidi” cevabını verdi.

ABD TARİHİNİN EN KÖTÜ KARARI

Ülkelerin kendi üzerlerine düşen payı ödemediğini, bunun ABD’ye karşı adil olmadığını belirten Trump, ancak bunun haricinde NATO’yu çok önemli bulduğunu ifade etti.Trump, ABD’nin yıllar önce Irak’a girmesini de eleştirerek bunu, ABD'nin tarihindeki en kötü kararı olarak nitelendirdi.

"Bu arı kovanına çomak sokmak gibiydi." ifadesini kullanan Trump, şimdi bölgede dünyanın en büyük kargaşasının yaşandığını kaydetti.

YORUMLAR 25
  • İlmi Ledun 7 yıl önce Şikayet Et
    Siyonistler bu adamı öldürmek için her şeyi yapacaktır ama inşallah oyunları ters döner
    Cevapla
  • FatihA 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet Trump Efendi miladınız doldu, Sizin gibi düşünmeyenler (Saf insanlar,Müsluümanlar,Budistler,Hindular,Anti-kapitalistler,Humanistler v.b) uyandı,herşeyin farkında..Bu yüzyılda Emperyalistlere geçiş yok,Çöküş var.. Senin gibiler cehennemde seni bekliyorlar,unutma..
    Cevapla
  • İlmi Ledun 7 yıl önce Şikayet Et
    Obamacımıcısın yoksa ?
    Cevapla
  • Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu söylediklerinde samimi ise bu adamı yaşatmazlar fazla. Başkanı korumakla görevli gizli servis bile canına göz diker. Eğer samimi değilse amerikanistan yine eski tas eski hamam demektir. Her iki durumda da fazla ümitlenme gibi bir şansımızın olmadığı ortaya çıkıyor.
    Cevapla
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Nato olmasa zaten terörde olmayacak. .Dünyadaki bütün terör örgütleri nato tarafından organize ediliyor.
    Cevapla
  • TALHA 7 yıl önce Şikayet Et
    trump doğruları direk söylüyor,nato teröristlere bir şey yapmıyor diyor, trump ileride neler yapacak göreceğiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız