11 Eylül'ün planlayıcısından Obama'ya mektup!

11 Eylül'ün planlayıcısı olduğu iddia edilen Khalid Şeyh Muhammed, Barack Obama'ya bir mektup yazdı

11 Eylül'ün planlayıcısından Obama'ya mektup!
11 Eylül'ün planlayıcısından Obama'ya mektup!
GİRİŞ 09.02.2017 16:57 GÜNCELLEME 09.02.2017 17:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

ABD'yi sarsan 11 Eylül eylemlerinin planlayıcısı olduğu iddia edilen Khalid Şeyh Muhammed, ABD eski başkanı Barack Obama'ya bir mektup yazdı. Guantanamo'da tutulan Şeyh Muhammed'in mektubu Ocak 2015'te yazdığı ancak askeri yargıç izin verene kadar Obama'ya gönderilmediği belirtildi.

Miami Herhald'ın haberine göre, 51 yaşındaki Şeyh Muhammed'in 18 sayfalık mektubu, "Yılanın başı ve baskı ve tiranlığın ülkesinin başkanı Barack Obama'ya" sözleriyle başlıyor. Şeyh Muhammed mektupta, "11 Eylül'de savaşı başlatan biz değildik. Siz ve topraklarımızdaki diktatörlerinizdi" ifadelerine yer veriyor.

GAZZE'DE ÖLEN KARDEŞLERİMİZİN KANI ELLERİNDE

Gazze'deki İsrail ablukasının ve ABD'nin Filistin polikasının 11 Eylül'ün neden yaşandığı sorusuna cevap olduğunu söyleyen Şeyh Muhammed, mektubunun giriş bölümünde Obama'ya, "Gazze'de ölen kardeşlerimizin kanı hala senin ellerinde" diyor.

Mektubunda, mahkemeden veya Obama'dan asla merhamet dilemeyeceğini belirten Şeyh Muhammed, "Ne yapmak istersen onu yap. Özgürlüğüm, esaretim ve ölümüm tüm faillerin ve tiranların üzerine beladır. Ve senin mahkemen beni ölüme mahkum ederse, ben daha mutlu olacağım. Allah ve peygamberle buluşacağım. Öldürdüğünüz tüm arkadaşlarımı ve Usama Bin Ladin'i göreceğim." ifadelerini kullandı.

11 Eylül 2001'de ABD'de New York, Pentagon ve Pennslyvania'da düzenlenen saldırılarda yaklaşık 3000 kişi hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 13
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Biraz araştırın özellikle yabancı sitelerde 11 Eylül saldırısının montaj ve kurgu olduğunu anlayacaksınız.
    Cevapla
  • katiler 7 yıl önce Şikayet Et
    kurduklari tuzaklari baslarina gecer birgun insallah
    Cevapla
  • amin 7 yıl önce Şikayet Et
    bu mektupta bir oyun israil kendini akliyor muslumanlarin hic birseyden haberi yok israil pilanliyor kandirlmis muslumanlarda tuzags dusuyorlar fitnenin basi israil yahudiler lanet olsun lanetlilere
    Cevapla
  • mmmmm 7 yıl önce Şikayet Et
    ne plancısı planı yapanlar yahudi CIA cılar. o gün 2000 yahudi işe gitmemiş. demekki haberleri vardı. ve binaya çarpan pilotsuz uçaklar.....
    Cevapla
  • değil mi 7 yıl önce Şikayet Et
    11 eylül sorumlusu bush abdsi ve s.arabistandı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!