Trump Beyaz Saray'ı boşverdi, golf oynamaya gitti!

ABD medyası, Başkan Donald Trump'ın Beyaz Saray'daki ilk 1 ayını nasıl değerlendirdiğini inceledi.

Trump Beyaz Saray'ı boşverdi, golf oynamaya gitti!
Trump Beyaz Saray'ı boşverdi, golf oynamaya gitti!
GİRİŞ 26.02.2017 09:52 GÜNCELLEME 26.02.2017 09:57

ABD Başkanı Donald Trump'ın, görevi devraldığı 20 Ocak'tan bu yana, istihbarat servislerinden rapor almaktan daha çok golf oynamaya vakit ayırdığı iddia edildi.

Washington Post'ta yer alan habere göre, aile şirketlerine ait 17 golf sahası olan Trump, 20 Ocak'tan bu yana en az 6 kez golf oynamaya gitti. Gazete, Trump'tan önceki başkanların Beyaz Saray'daki ilk birkaç aylarında golf oynamaya vakit bulamadıklarını öne sürdü.

25 SAAT GOLF OYNAMIŞ

Gazetenin analizinde, göreve gelmeden önce eski başkan Obama'yı fazla golf oynadığı için eleştiren Donald Trump'ın, görevdeki ilk 744 saati ayrıntılı olarak ele alındı. Analizde, Trump'ın 25 saat golf oynadığı, 21 saat dış ilişkilerle ilgilendiği, 13 saat tweet attığı ve 6 saat istihbarat brifinglerini dinlediği detaylarına yer verildi.

Göreve geldiğinden bu yana 6 kez golf sahasında görülen ABD Başkanı Donald Trump, bunların ikisinde Japonya Başbakanı Shinzo Abe ile oynamış, birinde ise profesyonel golf oyuncusu Rory McIlroy ile kozlarını paylaşmıştı.

OBAMA'YI ELEŞTİRMİŞTİ

Donald Trump 2014 yılında paylaştığı bir tweette, "ABD'nin karşı karşıya olduğu onca problem ve zorluk varken, Başkan Obama'nın gününü golf oynayarak harcadığına inanabiliyor musunuz? Carter'dan bile kötü" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...