Kurtulmak için akılalmaz bir yola başvurdu

ABD'nin başkenti Washington'da bir adam kaza yaptığı araçta 5 gün boyunca mahsur kalınca, hayatta kalmak için kendi idrarını içti.

Kurtulmak için akılalmaz bir yola başvurdu
Kurtulmak için akılalmaz bir yola başvurdu
GİRİŞ 01.03.2017 10:03 GÜNCELLEME 01.03.2017 10:03

ABD'nin başkenti Washington'da 69 yaşında bir adam, yaptığı trafik kazasının ardından tam 5 gün arabasında mahsur kaldı. 5 gün boyunca ölüm kalım savaşı veren Richard Jones, köpeğini yürüyüşe çıkaran bir adamın kaza yapan aracı görmesinin ardından kurtarıldı.

Çarşamba günü eşine bir şişe şarap almak için evden çıkan Richard Jones, bir daha eve dönmedi. Jones'un dönüş yolunda direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bir ağaca çarptığı ve aracının yol kenarına yuvarlandığı belirtildi.

Aracın yuvarlandığı yerin, yol seviyesinden aşağıda olması ve 69 yaşındaki Richard Jones'un araçta sıkışması, talihsiz adamın uzun bir süre bulunmasını engelledi.

Polis ve itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak tedavi altına alınan Jones'un hayatta kalabilmek için 5 gün boyunca, kendi idrarını içtiği belirtildi. Tedavi altına alınan 69 yaşındaki adamın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!