ABD'den Türkiye'ye küstah çağrı!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Vekili Mark Toner, Türkiye'yi ifade özgürlüğü, yargı bağımsızlığı ve diğer temel özgürlüklere saygı göstermeye çağırdıklarını söyledi.

ABD'den Türkiye'ye küstah çağrı!
ABD'den Türkiye'ye küstah çağrı!
GİRİŞ 17.03.2017 06:40 GÜNCELLEME 17.03.2017 20:07
Bu Habere 352 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde kendisine Hollanda'nın Türk bakanlara karşı çirkin tavrı ve Hollanda'da yaşayan Türk vatandaşların ifade özgürlüğünü engelleyen tutumu ile ilgili sorulan soruya "Her ikisi de NATO müttefikimiz olan Hollanda ve Türkiye hükümetleri arasında bir mesele" diyerek konuyu geçiştiren ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Vekili Mark Toner, bugün Türkiye'yi ifade özgürlüğüne saygı duymaya davet etti.

TÜRKİYE'YE KÜSTAH ÇAĞRI

Toner, telefonla gerçekleştirdiği basın toplantısında kendisine yöneltilen bir soruya, "ABD insan hakları ve temel özgürlükler konusunu gerek özel görüşmelerde gerekse kamuoyu önünde dile getirmekte uzun bir geçmişe sahip, bu Türkiye'yi de kapsıyor. Hepiniz bunu biliyorsunuz. Türkiye'yi, ifade özgürlüğü, adil yargılanma güvenceleri, yargı bağımsızlığı ve diğer temel özgürlüklere saygı göstermeye çağırıyor ve bunları sağlamak için teşvik ediyoruz" şeklinde cevap verdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 352
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    abd'yi, ifade özgürlüğü, adil yargılanma güvenceleri, yargı bağımsızlığı ve diğer temel özgürlüklere saygı göstermeye çağırıyor ve derin endişe duyuyoruz":(((
    Cevapla
  • oflu_bünyamin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sıfatsız küffar sürüleri, önce aynada kendinize bakacaksınız. Kendi ülkende ifade özgürlüğü varmı, diğer temel özgürlükler konusunda 300 yıldır süre gelen katiamlarınız soykırımlarınıza doymadınız da, gelip İslam coğrafyasında bunu yapmaya devam ediyorsunuz. Lanet olsun sizlere. Allah kahreylesin sizleri. Biz büyümeye devam ettikçe siz küçüleceksiniz! Rabbim doğru yoldan şaşırtmasın.
    Cevapla
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizin bu söyledikleriniz Türkiye de sizde olmadığı kadar ifade özgürlüğü ve yargı bağımsızlığı var. Dünyada hiç bir ülkede olmadıgı kadar var. Siz işinize bakın. Varsa bir eksiklik biz kendi içimizde çözeriz.
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    katiller,sizi islam düşmanları sizin derdiniz başka siz 1995 ten itibaren islama savaş açma kararı aldınız derdiniz islama saldırmak hemde her yolu deneyerek
    Cevapla
  • Urfali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu domuzlar her gün ırak Suriye'de 100lerce insanı katlediyorlar sonrada insan haklarında söz ediyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!