Türkiye'deki anayasa değişikliği için Avrupa'da kıyasıya süren 'hayır' propagandası bu kez Kanada'da ortaya çıktı. FETÖ elebaşı Gülen'in sözleriyle sözde komedi yapan Noah, "CIA Erdoğan'a neden darbe yapmıyor" sorusuyla haddini aştı.

FETÖ'cülerin Türkiye ve Erdoğan aleyhindeki iftiralarından kurgulanmış cümleler ile mizah yapmaya çalışan Kanadalı televizyoncu Trevor Noah, "CIA Erdoğan'a neden darbe yapmıyor" diye sordu.

Hazırladığı videoda Türkiye ve Erdoğan'a karşı haddini aşan ifadeler kullanan televizyoncunun bu sorusu teröristbaşı Fetullah Gülen'in 15 Temmuz'dan sonra Mısır televizyonuna verdiği röportajdaki sözlerini hatırlattı. Gülen de 15 Temmuz'dan hemen sonra "Batı, Türkiye'ye müdahale etsin, AK Parti hükümetini düşürsün" demişti. 

Öte yandan Türkiye'de bir çok general, belediye başkanı, savcı, hakim, gazetecinin tutuklandığını sözlerine ekleyen ancak bu tutukluların darbeci, darbe yapmakla suçlandığını, terör örgütü mensubu olduğunu ve bu örgütlere destek verdiklerini ise es geçen şarlatan televizyoncu, Türkiye'den bi haber karalama kampanyasına koşulsuz katılmış oldu.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Alper 09.04.2017 21:28
    Beni ikna ettin kara oglan. gittim konsolosa pasa pasa EVET dedim ciktim. aldinmi?
  • ottoman 09.04.2017 19:43
    evet evet evet diyorum güzel türkiyem rise to again <3
  • Mesut Ceylan 09.04.2017 19:42
    Fetö tezlerini anlatıp durdu. Bence bu kişi Fetö üyesi. Fetönün Kanada yetiştirmesi. Araştırın. Önden görünüş normal bir yorumcu spiker. Arka planda Fetö militanı. Bizde bunlardan çok var.
  • samet 09.04.2017 16:47
    Aranızda Tersine psikolojisini bilen varsa bunu anlar ahmak olmayın
  • Deli dumrul 09.04.2017 15:46
    Spikere bak,zenciyi masa olarak kullaniyoprlar o spiker bir kere olsun atalarini soykirim yapan haclilara bir kez olsun dokundurmusmu
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek