Suudi Arabistan sorusu dondurdu!

ABD Dışişleri Bakanı Yardımcısı Vekili Jones, basın toplantısında Suudi Arabistan ve demokrasiyle ilgili kendisine sorulan soru üzerine, 20 saniye boyunca hiçbir şey söyleyemedi.

GİRİŞ 01.06.2017 07:59 GÜNCELLEME 01.06.2017 08:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Stuart Jones’a basın toplantısında bir gazeteci şu soruyu sordu: “Dışişleri Bakanı (Suudi Arabistan’da iken), İran’daki seçimleri ve İran’ın demokrasi geçmişini eleştirdi. Bunu Suudi yetkililerin yanında dururken söyledi. Suudi Arabistan’ın demokrasiye bağlılığını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yönetim, demokrasinin aşırıcılığa karşı bir bariyer olduğuna inanıyor mu?”

Bu soru üzerine Bakan Yardımcısı Vekili Jones derin bir nefes aldı, konuşmaya çalıştı ama hiçbir şey söyleyemedi. 20 saniye durup ne cevap vereceğini düşünen Jones, Suudi Arabistan’daki görüşmede radikalleşmeye karşı ciddi ilerleme kaydettiklerini savundu.

Jones, “Sanırım bu toplantı için söyleyebileceğimiz şey, Suudi ortaklarımızla önemli bir ilerleme kaydedebildik. Radikalleşmeyle mücadele edecek mekanizmalar oluşturma konusunda..”

ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Jones’un 20 saniyelik düşünme anı, sosyal medyada en çok paylaşılan görüntüler arasında girdi. 

YORUMLAR 7
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu radikalesme hırıstıyanlarda yokmu bence en buyuk radıkalesmıs olan hırıstıyan toplulugu sız devlet olarak radıkallesmıssınız hepınız bır olup musluman ulkelere saldırıyorsunuz mılyonlarca masum coluk cocuk yaslısı sıvıl ınsan olduruyorsunuz
    Cevapla
  • Dede 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerikaya güvenme Arabistan x İran
    Cevapla
  • Dede 6 yıl önce Şikayet Et
    Fitne çıksın birbirlerine saldırsinlar şeytan amerika
    Cevapla
  • Dede 6 yıl önce Şikayet Et
    Soruyu sorana bak ıraka demokrasi getircemdiye yıktılar bu amerikaya inanmayın bu amerika ikisinin arasını açıp silah satıyor 300 milyar şeytan amerika
    Cevapla
  • murat 6 yıl önce Şikayet Et
    iranda en azından seçim var. arabistanda o da yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi