Trump videosu kariyerini bitirdi!

ABD Başkanı Donald Trump'ı kafası kesilmiş ve kanlar içinde gösteren bir video yayınlaması nedeniyle eleştirilen komedyen Kathy Griffin, bu olayın kariyerini bitirdiğini açıkladı.

Trump videosu kariyerini bitirdi!
Trump videosu kariyerini bitirdi!
GİRİŞ 03.06.2017 09:54 GÜNCELLEME 03.06.2017 10:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Komedyen Kathy Griffin, geniş bir kesim tarafından eleştirilen videonun ardından bir açıklama daha yaptı.'Donald Trump'tan korkmadığını' söyleyen Griffin, yayınladığı videonun ardından sayısız ölüm tehdidi aldığını açıkladı ve "Başkanı eleştirdiğim için ölmek zorunda değilim" dedi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
 
Açıklamalarını yaptığı sırada göz yaşlarını tutamayan Griffin, "Bundan sonra bir kariyerim olacağını düşünmüyorum" dedi. İnsan hakları avukatı Lisa Bloom ise, Griffin'in paylaştığı görüntülerin, Trump'ın Megyn Kelly hakkındaki ithamlarının bir parodisi olduğunu savundu. Bloom, Griffin'in ABD ordusuna verdiği desteği ve kadınlar ve eşcinseller hakkındaki görüşlerini hatırlattı.

SKANDAL VİDEO
 
ABD'li ünlü komedyen Kathy Griffin, Instagram hesabından, elinde kanlar içinde ABD Başkanı Donald Trump'ın başını tuttuğu sırada çekilen bir video paylaşmıştı. CNN televizyonu, Griffin ile olan sözleşmesini feshetmişti. Söz konusu video, başta Trump ve seçimlerdeki rakibi Hillary Clinton'ın kızı Chelsea Clinton olmak üzere, binlerce kişiden tepki almıştı.
 

YORUMLAR 9
  • Hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    SNL in yahudi tayfasına çok mu takılıyorsun teyze? Onları İsrail koruyor da seni kim koruyacak? Al sana özgürlük. Sen özgürsün Trump değil oh ne güzel dünya.
    Cevapla
  • Yok artık 6 yıl önce Şikayet Et
    Hem kafa kes, hemde zırla.
    Cevapla
  • Çek fişini 6 yıl önce Şikayet Et
    Sanatkar olsaydı, bu hale düşmezdi. Demek sanat ile hiç alakası olmadan kazanmış, bizdekiler gibi.
    Cevapla
  • ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    o kafaların yanına müslüman kanı döken esedi putin ve nicelerinide koysaydın samimi olduğunu gösterirdin
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen kalk devlet başkanını tiye alırcasına kafası kopmuş ve kanlar içinde bir video paylaş ondan sonra eleştiri hakkımı kullandım de ve olaydan yırt. Yok öyle. Herkes yaptığı işlerden mesuldür. Aynı tornadan çıkmış insan müsveddeleri demekki her ülkede var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı