Guardian'dan Trump iddiası

ABD Başkanı Donald Trump, İngiltere'nin başkenti Londra'ya planlanan ziyaretini belirsiz bir tarihe erteleme kararı aldı.

Guardian'dan Trump iddiası
Guardian'dan Trump iddiası
GİRİŞ 11.06.2017 16:41 GÜNCELLEME 11.06.2017 21:36
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İngiltere uzun süredir ABD Başkanı Trump'ın ziyaretini iptal edip etmemeyi tartışıyordu. Bu konuda birçok anket yapılmış ve halkın Trump'ın ziyaretini istemediği sonucuna ulaşılmıştı. Londra'daki terör saldırısı sonrası Trump, Londra Belediye Başkanı Sadık Han'ı açıkça hedef alarak suçlamıştı. Han ise Trump'ın ziyaretinin iptal edilmesi için hükümete çağrı yapmıştı.

İngiltere'den Trump açıklaması

The Guardian'ın haberine göre, Trump, May'i arayarak ziyaretini belirsiz bir tarihe erteleme kararı aldı. May ile Trump'ın telefon görüşmesi sırasında odada görülen bir kişiye dayanan habere göre, Trump, "İngiliz halkı ziyaretimi destekleyene kadar Londra'ya gelmek istemiyorum" ifadesini kullandı. The Guardian'ın haberine İngiliz hükümeti tarafından henüz doğrulanmadı. 

YORUMLAR 18
  • muhabber 6 yıl önce Şikayet Et
    ingiltere rothschild ailesinin ekibindendir. abd başkanları da öyleydi, trump gelene kadar. obama suriye ve ıraktaki amerikan askeri faaliyetlerini minimum seviyeye indirmiş, ipekyoluna yol vermeye çalışmıştı, trump ise pentagonun adamı olarak adeta darbe etkisi ile geldi, şimdi çin ile bağlantıyı kesmeye oynuyorlar. yani bize darbe yapanlar imdi bağlantıları vuruyorlar, biz ingilterenin ve rothshildlerin yapmaya çalıştığı eye yardım ediyoruz tabii payımızı almak ve dünyayı tehdit eden güçlerden sıyrılmak için. ama unutmayalım ki, kafir tek millettir. bunlar başarırsa bilin ki bize müdahale edecek olanlar da bunlardır..
    Cevapla
  • haydar 6 yıl önce Şikayet Et
    amiin kasım kardeş
    Cevapla
  • hasan ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Tipis tipis gidecen, oraya gitmesen bile babanin yanina vatikana gider orda beklersun da hirto...?
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    O kadar uğursuzluk getiriyor ki bastığı yerde ot bitmez. Onun için insanlık suçu işleyen bir toplum olarak kimse sizi istemiyor. Sadece terörist gruplar hariç.
    Cevapla
  • kasim 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım kafirler topluluğuna bizimle uğraşmayı unutturacak dertler ver şu ramazanı şerif hurmetine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?