Beyaz Saray Sözcüsü Spicer istifa etti

Trump tarafından Beyaz Saray İletişim Direktörlüğüne Anthony Scaramucci'nin getirilmesinin ardından Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer'ın görevinden istifa ettiği bildirildi.

GİRİŞ 21.07.2017 19:02 GÜNCELLEME 22.07.2017 09:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump tarafından Beyaz Saray İletişim Direktörlüğüne Anthony Scaramucci'nin getirilmesinin ardından Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer'ın görevinden istifa ettiği bildirildi.

SPICER'DAN HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

Spicer'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmezken Beyaz Saray'ın istifayla ilgili resmi bir açıklama yapmasının beklendiği kaydedildi.

SPICER, SCARAMUCCI'NİN ATANMASINDAN RAHATSIZ OLDU

Spicer'ın görevinden ayrılma kararı almasında Trump'ın, New Yorklu ünlü finansör Anthony Scaramucci'yi Beyaz Saray İletişim Direktörlüğüne atamasının etkili olduğu iddia edildi. Spicer'ın bu karardan rahatsız olduğu, ancak geçiş sürecinde Beyaz Saray ekibine yardımcı olmaya devam edeceği kaydedildi.

SCARAMUCCI GÖREVİ KABUL ETTİ

Öte yandan sabah saatlerinde Trump yönetiminin Beyaz Saray İletişim Direktörlüğü görevini önerdiği Scaramucci'nin görevi kabul ettiğini açıkladığı ifade edildi. Scaramucci, seçim kampanyası sürecinde de Trump'ın önemli bağışçıları arasında yer alıyordu.

SPICER'IN YERİNE GELEN İSİM SARAH SANDERS

Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, Sözcü Yardımcısı Sarah Sanders'ın, istifa eden Sean Spicer'ın yerine Beyaz Saray Sözcülüğüne getirildiğini açıkladı.

DUBKE VE FLYNN DA İSTİFA ETMİŞTİ

20 Ocak'ta Beyaz Saray'daki koltuğuna oturan Trump'ın yakın çalışma ekibinden daha önce de dönemin Ulusal Güvenlik Danışmanı Michael Flynn ve Beyaz Saray İletişim Direktörü Mike Dubke istifa etmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • Asalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Trampi kafeslemeye calisiyorlar tramp direnmeden basaramayacak dise dis mucadele sart abd yi rostlidler ve 32 zengin yonetiyor silah ve petrol lobileri tum dunyayi yakacak .... gozlerini...kan... burumus kimse ..dur...diyemiyor ..cunku yer altinda 50 tirilyon dolara ...sahipler...
    Cevapla
  • fidan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kaynama bizim hayrımıza değil. trump görevden alacaklar ve yerine hilery gelecek ve o da pkk ve fetö nün en büyük destekçisi olacak
    Cevapla
  • Oguz 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım lütfen dursun özbek de istifa etsin:)
    Cevapla
  • Abdd 6 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğu kaynarken abd neden kaynamasın abd uzaydamı
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    beter olun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!