16 yıl sonra tespit edildi! Binlercesi sırada

11 Eylül 2001'de ABD'nin New York kentinde bulunan Dünya Ticaret Merkezi'ne yapılan terör saldırısında hayatını kaybedenlerden birinin daha kimliği tespit edildi.

16 yıl sonra tespit edildi! Binlercesi sırada
16 yıl sonra tespit edildi! Binlercesi sırada
GİRİŞ 08.08.2017 10:04 GÜNCELLEME 08.08.2017 10:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

11 Eylül 2001'de New York'ta bulunan Dünya Ticaret Merkezi'ni yerle bir eden terör saldırılarının üzerinden 16 yıl geçmişken, olayda hayatını kaybedenlerden birinin daha kimliği tespit edildi.

Kimliği tespit edilen kişinin erkek olduğu belirtilirken, ailesinin isteği üzerine 11 Eylül'ün son kurbanıyla ilgili başka bir bilgi verilmedi.

Kimlik tespitinin yeni DNA yöntemleriyle yapıldığı belirtildi. Böylece, 2753 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda kimliği belirlenen kurbanların sayısı 1641'e yükseldi.

1112 KİŞİNİN DAHA KİMLİK TESPİTİ BEKLİYOR

Bundan önceki kimlik tespiti 2015 Mart'ta yapılmıştı. 11 Eylül'de İkiz Kuleler'e düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden 1112 kişinin kimlikleri henüz tespit edilemedi.

YORUMLAR 7
  • Fazlur Rahman 6 yıl önce Şikayet Et
    kendi kendilerini vuran abd ye sorsunlar onlar biliyordur ölenleri
    Cevapla
  • werty 6 yıl önce Şikayet Et
    yahudi olmadıkları kesinde
    Cevapla
  • Ayşe 6 yıl önce Şikayet Et
    O teknoloji ile katlettikleri insanların kimliklerini 16 yılda tespit edememisler mi inanmam bosna da srebrenica da bile daha fazla mazlumun minicik kemik parçalarıyla kimliklerine ulaşıldı niye dünya bu sorumsuzluğu ihmali elestirmiyor kınıyoruz
    Cevapla
  • Kayserispor 6 yıl önce Şikayet Et
    11 eylülü ABD kendi yapmıştır , hâlâ bilmeyen varmı bunu ?
    Cevapla
  • dogrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    osmanli torunu git biraz youtube'ta videolari izle. bir alüminyum uçakla o buyuk çelik binaları yikamazsin. ve o büyüklükte bir bina ortasinda bir yerinde cikan yangınla, yangın ne kadar büyük olursa olsun o şekilde 10 saniyede toz olarak yıkılmaz. git biraz bina yıkım görüntüleri de izle. asil komplo teorisi magaralarda yasayan bir avuç teröristin böyle büyük bir saldırıyı planlayip gerceklestirdigine inanmak, istihbaratlara yakalanmadan hem de. bir sürü kanıt var. Bush'un 11 eylül saldırısı esnasinda bir okulda öğrencilere tekrarlattigi 5 kelime tesadüfi seçilmiş kelimeler değil, verdikleri bir mesajdir. Çok kanıt var da kimse bunları konuşmuyor malesef.
    Cevapla
  • denge 6 yıl önce Şikayet Et
    abd kendi kendini vurdu tabiiki o gün 1 israilli bile yoktu işe gelen usame bin ladin yaptı denilip ülkeye saldırılar yani neymiş saldırmak için bahaneymiş
    Cevapla
  • osmanlı torunu-1876 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ya hele bizi bir aydınlat nerden aldın bu kesin bilgi ve belgeleri.? Yani sen diyorsun ki amerika o kadar güçlü ki asla vurulamaz. Ancak amerikayı yine amerika vurur. Öyle mi? Asıl bu yalanı amerika uydurdu. Amerikayı El Kaide vurdu. Ve bunu kendine yediremediği için işte senin gibileri bu yalana inandırdı ve sen amerikaya bu yolla yardım ediyorsun. Ben amerikanın amerika tarafında vurulduğu komplosuna inamıyorum. Bu holywood filmlerinin yıllardır insanların zihinlerine pompaladığı yenilmez amerika mizanselidir. Gerçekte amerika çok iyi planlanmış bir terör saldırısı ile vuruldu. Kraldan daha çok kralcı olmaya gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti