Herkesi şok eden sözler! Tanrı Trump'a yetki verdi

Son günlerde artan ve karşılıklı tehdit dolu açıklamalarla zirve yapan Kuzey Kore-ABD gerilime en tuhaf yorum yorum, ABD Başkanı Donald Trump'ın Evanjelik başpiskoposundan geldi.

Herkesi şok eden sözler! Tanrı Trump'a yetki verdi
Herkesi şok eden sözler! Tanrı Trump'a yetki verdi
GİRİŞ 12.08.2017 15:36 GÜNCELLEME 02.09.2023 14:15
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Kuzey Kore, bu hafta ABD Başkanı Donald Trump'ın "öfke ve ateşle" karşılaşacağı yönündeki sözlerinin ardından, Asya ülkesi Pasifik'teki ABD adası Guam'ı vurmaya hazırlandığını açıklamış, Pyongyang ve Washington arasındaki gerilim bu gelişmelerin ardından zirve yapmıştı.

Dünyadan sürekli telkin çağrıları yapılırken, karşılıklı sert açıklamalarla her iki ülke neredeyse savaşın eşiğine kadar geldi.  

"TANRI TRUMP'A SAVAŞ AÇMA YETKİSİ VERDİ"

ABD-Kuzey Kore gerilimi devam ederken ve ortada kaos senaryoları dolaşırken, konu ile ilgili en ilginç yorum Donald Trump'ın evanjelik başpiskoposundan geldi.

Washington Post'ta yer alan habere göre, Trump'ın dini danışmanı evanjelik başpiskopos Robert Jeffress, İncil'den örnek vererek, Tanrının yöneticilere kötülüğü durdurmak için savaş açma yetkisi verdiğini söyledi. Buradan yola çıkan başpiskopos, Kuzey Kore liderinin kötülük yaydığını öne sürerek, "Tanrı, Trump'a Kim Jong-un'a savaş açma yetkisi verdi" yorumunda bulundu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 97
  • Hayalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi tanrı la?
    Cevapla
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH, BİLİNEN tanrıIardan herhangi bir tanrı DEĞİL, TEK BİR ALLAH’TIR. Tanrılar, şeytanın vesvesesi ile insanların kendi elleriyle yaptıkları, ya da varlığına inandıkları putlardır. Tanrılar, var olabilmek için insanların onlara inanmalarına muhtaçtırlar. Allah put değildir ve hiç bir tanrıya uzaktan yakından benzemez, “Tanrılar” başlığı altında sınıflandırılamaz. Gerçek manada var olan sadece Allah’tır ve varlığı, hiç kimseye muhtaç değildir. Her şey varlığı onun yaratmasına muhtaçtır. Allah, Allah’tır. Kendini Esmalarıyla tarif eder Esma-ül Hüsna). Allah, hiç bir yerde kendini "Tanrı" kelimesiyle tanıtmamıştır.
    Cevapla
  • Tarafsız 6 yıl önce Şikayet Et
    Kötülüğün kaynağı bizzat ABD dir
    Cevapla
  • kara bela 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar cehennem zebanisi
    Cevapla
  • Hasan Baba 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika sonunu hazırlıyor.
    Cevapla
  • Kayra-Keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    resmen kaşınıyorlar psikopatlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!