Ağzına geleni söyledi! Çok tartışılacak sözler

ABD Başkanı Donald Trump, salı günü Virjinya’nın Charlottesville kentinde meydana gelen ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaylarla ilgili iki tarafı da suçladı.

Ağzına geleni söyledi! Çok tartışılacak sözler
Ağzına geleni söyledi! Çok tartışılacak sözler
GİRİŞ 16.08.2017 11:07 GÜNCELLEME 16.08.2017 11:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı, New York’ta bulunan Trump Tower’da yaptığı açıklamada, Konfederasyon Ordusu Komutanlığı yapan Robert E. Lee'nin heykelinin kaldırılmasına karşı George Washington'un da köle sahibi olduğuna vurgu yaparak, "Merak ediyorum, sıradaki hafta da George Washington mu olacak? Daha sonra Thomas Jefferson mı? Onların anıtlarını da kaldıralım mı?" dedi.

Olaylarda her iki tarafın da sorumluluğu olduğuna değinen ve Robert E. Lee'nin heykelinin kaldırılmasını protesto etmek için bir Charlottesville parkında toplananları savunan Trump, "Şimdi tekrar söylüyorum. Her iki tarafta da kötü bir grup vardı. Kimse bunu söylemek istemiyor. Neo-Nazileri kınadım. Bu insanların hepsi Neo-Naziler değildi" ifadelerine yer verdi.

Olaylarda bir kadının ölümüne de değinen Donald Trump, kalabalığın üzerine aracını süren kişiyi katil olarak niteleyerek, ikinci derece cinayetten yargılanacağını söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • özel kalem 6 yıl önce Şikayet Et
    girin birbirinize adi gavurlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti