Irma'nın vurduğu Miami'de yağmalar başladı!

Irma kasırgasının etkili olduğu Doğu bölgelerinden Miami'de hırsızlık ve yağmacılık olayları baş gösterdi. Özel polisler bölgeye indi.

GİRİŞ 11.09.2017 11:40 GÜNCELLEME 11.09.2017 14:25
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

ABD bir yandan son zamanların en büyük felaketler zinciri ile mücadelesini sürdürürken, diğer yandan da felaetlerin ardından gelen yağma, hırsızlık ve suç olayları ile mücadele ediyor.

Harvey kasırgasının ardından Doğu kıyılarında etkisini gösteren Irma kasırgası, bölgeyi savaş alanına çevirdi. 6,3 Milyon kişinin tahliye kararıyla boşalttırıldığı bölge hayalet kentlere dönerken, evlerin ve dükkanların boşalmasını fırsat bilen çeteler yağma ve hırsızlık faaliyetlerine başladı.

ÇOK SAYIDA BÖLGEDE YAĞMA VE HIRSIZLIK

Miami'de bir grup yağmacı, boşalan marketlerin camlarını kırarak içeri girdiler. Ardından koli koli malzemeleri çıkartarak geldikleri araçların içerisine doldurdular.

32 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Florida genelinde sadece marketler yağmalanmadı. Çok sayıda evde de hırsızlık şoku yaşandı. Özel harekat polislerinin gelen ihbarlar üzerine birçok bölgede operasyon başlattı. Şu ana kadar ise, 32 kişinin yakalanalarak gözaltına alındığı açıklandı.

IRMA FELAKETİ YAVAŞLIYOR

Bölgede dün itibariyle net olarak etkisini gösteren Irma, bugün yavaşlamaya başladı. 4. kategoride bulunduğu açıklanan Irma, bugün itibariyle 1. kategoride seyrine devam edecek.

YORUMLAR 36
  • bjk56 6 yıl önce Şikayet Et
    harika demek istemezdim ama hakkediyorlar haaaaarrrrrriiiiiikaaaaaa ve darısı abdnin merkezine
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah bizim insanımızda böyle hasletler yok aç öleceğini bilse ellerini sürmezler elin malına (istisnalar günahı önemsemeyeler elbette var)
    Cevapla
  • oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    beddua edip sevinen arkadaşlar. siz amerikan malı sigara almaya devam edin.ben yerli tütün sigara içecem.hem 3 tl hem yerli hemde gunde 10 adet yetiyor.not:amerikan malı 1 paket az geliyordu.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Aç bırakırsan Irkçılık yaparsan İş vermez Aş vermezsen yağmalar tabi. Aferin len verin yağmanın gözüne
    Cevapla
  • oku yorum 6 yıl önce Şikayet Et
    Endişeyle izliyor, şiddetle kınıyoruz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi