Açlıkla boğuşan ülkeden çağrı: Tavşanları yiyin

Ekonomik krizdeki Venezuela'nın Tarım Bakanı Freddy Bernal, tavşanların ev hayvanı olmadığını ve yenmesi gerektiğini söyledi.

Açlıkla boğuşan ülkeden çağrı: Tavşanları yiyin
Açlıkla boğuşan ülkeden çağrı: Tavşanları yiyin
GİRİŞ 15.09.2017 17:49 GÜNCELLEME 15.09.2017 17:49
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Uzun süredir derin bir ekonomik krizle boğuşan Venezuela'da hükümet, ülkede baş gösteren açlık sorununa karşı çözüm arıyor.

Son olarak Maduro hükümetinin Tarım Bakanı Freddy Bernal, vatandaşlarını kıtlıkla mücadele etmek için tavşanları yemeye çağırdı.

''TAVŞAN EV HAYVANI DEĞİL 2.5 KG ETTİR''

'Tavşan Planı'nı açıklayan Bakan Freddy Bernal, ''Burada kültürel bir problem var çünkü tavşanların sevimli ev hayvanları olduklarını düşünüyoruz. Tavşan bir ev hayvanı değildir. Kolestrolsüz, yüksek protein değeri olan 2.5 kilo ettir.'' ifadelerini kullandı.

Maduro muhalifleri ise Bakan Bernal'in Tavşan Planı'nı topa tuttu. İki kez muhaliflerin başkan adayı olan Henrique Capriles çektiği videoda, "Ciddi misin? Ülkedeki açlık problemini çözmek için insanların tavşan yetiştirmesini mi istiyorsun?" şeklinde konuştu.

Muhalifler, uzun süredir yüksek enflasyon ve döviz fiyatlarındaki artış nedeniyle ekonomik krizle boğuşan ülkede bu tip fikirlerin saçma olduğunu ve problemin petrol fiyatlarına bağımlı sosyalist modelin çökmesiyle ilgili olduğunu belirtiyor.

Maduro hükümeti ise, ülkesinin muhalifler ve ABD yönetimi tarafından yürütülen ekonomik savaşın bir kurbanı olduğunu söylüyor.

YORUMLAR 12
  • isim vermeyen kişi 4 yıl önce Şikayet Et
    tavşanlar evdede beslenebilir hayvanlar bence yenmemeliler yiyecek hayvanmı yok
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Slm tavsan etini cok yedim cok lezzetli avrupadaki ve amerikadaki tavsan eti arastirmalarini buldum internette kalp damar hast.obezite kansizlik kemoterapi alan hast. Kemoterapi sonrasi bulanti yapmiyormus tavsan etindeki bir madde ilik kanserini % 25 yavaslatiyormus facebook ta tavsan eti satis ve tavsan eti sayfalarinda ayrintili guzel bilgiler bulabilirsiniz tavsan etinde yag orani azdir
    Cevapla
  • bilal 6 yıl önce Şikayet Et
    domuz yiyen bunu yemezmi yahu
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    arakana da tavşan ihrac edelim
    Cevapla
  • Uluğ Tarkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece tavsan etiyle beslenmek zararlıdır! Sürekli tavşan eti yimeyi düşünenler yanında yağ yimelidir yoksa 1 hafta boyunca, mesela vahşi ortamda yemek sıkıntısı varsa, yenmesi durumunda şiddetli baş ağrısı ve ishal baş göstermeye başlıyo ve mazaAllah öledebilirsiniz. Kısacası Tavşan eti yağsız bi et olduğu için sıkıntılı, vitamin barındırmıyo bu yüzden, yiyende vitaminsiz kalıyo, depolayamıyo..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor