'Kim Jong-un bir doğum hatası'

Florida'nın Cumhuriyetçi kongre üyesi ve ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Ron DeSantis, Kim jong-un hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

'Kim Jong-un bir doğum hatası'
'Kim Jong-un bir doğum hatası'
GİRİŞ 10.10.2017 17:38 GÜNCELLEME 10.10.2017 18:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CNBC International'ın haberine göre, Florida'nın Cumhuriyetçi kongre üyesi ve  ABDTemsilciler Meclisi Üyesi Ron DeSantis, Kuzey Kore lideri Kim jong-un'un bir doğum hatası olduğunu söyledi.

Eski adıyla Ulusal Güvenlik ve Dış İlişkiler Alt Komitesi, yeni adıyla Amerika Birleşik Devletleri Gözetim ve Hükümet Reform Evi Komitesi başkanı Cumhuriyetçi kongre üyesi Ron DeSantis, katıldığı TV programında Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a sert sözlerle yüklendi.

Kim jong-un'un 31 yaşında tombul bir çocuğu andırdığını söyleyen kongre üyesi, "Başka bir ülkede doğsaydı, video oyunu oynayıp cheetos yiyor olurdu." ifadelerini kullandı.

"Onun ne kadar mantıklı olup olmadığını bilemiyoruz" diyen DeSantis, "Kim, elindeki nükleer teknolojiyi İran gibi haydut devletlere aktarmaya istekli şekilde davranıyor." dedi.

Kuzey Kore meselesinin 25 yıllık bir sorun olduğuna dikkat çeken DeSantis, "Sorunun ihmal edilmesi daha da kötüleşti, 25 yıl önce olduğundan çok daha kötü bir durumdayız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 4
  • keyserili 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde alalım nüklerden.
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne kıskandınız. Sizin Kin-Kongunuz vardı , kuzey koreninde Kim-Jong'u var. Hep filimleri holywood yapacak değil ya.
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    abd teror devletinin mensuplari dogum hatasi hepsi piskopat nukluer guce sahip olduklari icin kendilerini dunyanin sahibi saniyorlar sadece bu guc kendilerinin hakki zannediyorlar siz bu guce sahipsiniz fakat dunyanin sahibi degilsiniz sizin istediginiz olmayacak iranda turkiyede diger ulkelerde nukluer silah sahibi olacak dogum hatalari karismayin diger ulkelere.
    Cevapla
  • Ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tramp cok akilli sanki. Al birini vur sari coniye. Dünyayi suan deliler toplulugu yönetiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı