ABD'den flaş hamle! Trump 'inanamazsınız' demişti

ABD, Kuzey Kore ile ilişkilerde tırmanan gerginliğin ardından Soğuk Savaş’tan bu yana ilk kez B-52 bombardıman uçaklarına nükleer füze yerleştirdi.

ABD'den flaş hamle! Trump 'inanamazsınız' demişti
ABD'den flaş hamle! Trump 'inanamazsınız' demişti
GİRİŞ 23.10.2017 11:26 GÜNCELLEME 23.10.2017 11:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

ABD Hava Kuvvetleri Generali David Goldfein askeri bir yayına verdiği röportajda, "Dünya artık tehlikeli bir yer ve bugün nükleer silahlardan açık açık bahseden insanlar var" dedi.

ABD Başkanı Donald Trump da Pazar günü Kuzey Kore’yle ilişkin yaptığı konuşmada hükümetin herşey için hazırlıklı olduğunu söylemiş, "Ne kadar hazırlıklı olduğumuza inanamazsınız" demişti.

Goldfein artık dünyanın sadece ABD ve Sovyetler Birliği’nin olduğu iki kutuplu bir yer olmadığına dikkat çekerek, "Artık nükleer yetkinliği olan başka oyuncular da va" dedi.

Goldfein "Kıyamet Uçağı" olarak da bilinen dört E-4B Nightwatch uçağından en az birinin her zaman 24 saat hazır beklediğini söyledi. 

YORUMLAR 9
  • Güven 6 yıl önce Şikayet Et
    Blöf
    Cevapla
  • kemal kerenciler 6 yıl önce Şikayet Et
    zalim hak yerini bulcak abd abad olur inşallah
    Cevapla
  • Muzo 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bizede yapmayı nasip eder inşallah
    Cevapla
  • Blof 6 yıl önce Şikayet Et
    Baba bunlar kahvaltida 52 cesit urun yiyorlar.hic savas yaparlarmi. Zaten abd polisleri halki zor zaptediyor.savas cikarsa birbirini sevmeyenler birbirine girer herkesin silahi da var zaten
    Cevapla
  • burak can 6 yıl önce Şikayet Et
    onun bunun çocukları, alçak katiller menfaatiniz için dünyayı cehenneme çevireceğinizi sannedersiniz. her şeyin sahibi olan Allah ü taaleninde hesabını unutuyorsunuz......................
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar