ABD'den 'Suriye' açıklaması: Şaka gibi!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Suriye'nin Paris İklim Anlaşması'nı imzalayacağını ilan etmesinin "ironik" olduğunu söyledi.

ABD'den 'Suriye' açıklaması: Şaka gibi!
ABD'den 'Suriye' açıklaması: Şaka gibi!
GİRİŞ 08.11.2017 09:27 GÜNCELLEME 08.11.2017 09:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert, "Suriye hükümetinin Paris İklim Anlaşması'na dahil olması ironik. Eğer Suriye hükümeti havaya karışanları bu kadar umursuyorsa kendi halkına karşı gaz kullanmaması gerekir." dedi.

Nauert, günlük basın toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

 

Suriye'nin anlaşmayı destekleyeceğini açıklamasının ardından dışarıda kalan tek ülkenin ABD olacağının hatırlatılması üzerine Nauert, "Müsteşar Yardımcısı Tom Shannon, Almanya'nın Bonn şehrinde gerçekleşecek toplantıya katılacak. Shannon, ABD'yi temsil edecek. Genel olarak Paris anlaşmasına bakışımızda bir değişiklik olmadı. Bu konuda Başkan'ın kararını takip edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

ABD'nin anlaşmadan çekileceğini ilan etmesinin ardından, Başkan Donald Trump, "Amerikan iş yerleri, çalışanları ve mükellefleri için daha elverişli koşullar getirilmesi" şartıyla yeniden müzakere etmeye açık olduklarını kaydetmişti.

YORUMLAR 4
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kore'yi nükleer bomba ile yok etmekten söz eden bir ülke, kimyasal silah kullandığını iddia ettiği bir ülkeyi eleştiriyor. Son yüz yılda dolaylı ve direk öldürdüğünüz insanlar bugün yeniden dirilse ve size hesap sorsa kaçacak delik ararsınız. Ama o hesap bir gün karşınıza çıkacak. Umarım ondan önce yaptıklarınızın karşılığını bu dünyada bulursunuz..
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    katil surusu coni, ile elemanlari otmeye basladi.
    Cevapla
  • Haskad 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD suriyeye kimyasal silah kullandığını her pilatformda işlemeye karar verdi sanırım. şimdiye kadar niye sustuğu ortada. Suriyede kürt bölgesel yönetimine ses çıkarırsan ağzına büber sürerim diyor kendince.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    İki katilin de birbirine söyleyecek sözler olacaktır tabi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı