ABD'den son dakika Zarrab açıklaması

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı, tutuklu olarak yargılanan İran asıllı işadamı Reza Zarrab'ın, "federal hapishanede tutukluluk halinin sürdüğünü" açıkladı.

ABD'den son dakika Zarrab açıklaması
ABD'den son dakika Zarrab açıklaması
GİRİŞ 16.11.2017 06:59 GÜNCELLEME 16.11.2017 07:21
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, ABD'nin İran'a uyguladığı ambargoyu delme, bankacılık sahtekarlığı, kara para aklama, ABD yasalarını delmek için işbirliği yapıp komplo kurma, bankacılık sahtekarlığı ve kara para aklama suçlamalarıyla New York'ta tutuklu olarak yargılanan İran asıllı işadamı Zarrab'ın, "federal hapishanede tutukluluk halinin sürdüğü" bildirildi.

 


ABD Federal Hapishaneler Bürosu kayıtlarında 11 Kasım'da serbest bırakıldığı bilgisinin doğru olmadığını belirten başsavcılık kaynakları, Zarrab'ın jürili yargılamanın başlayacağı 27 Kasım öncesinde, bugün yapılacak son ön duruşması olduğunu, yargılamanın da belirlenen tarihte yapılacağını kaydetti. Geçtiğimiz Eylül ayında da yine aynı sitede Zarrab'ın serbest bırakıldığı bilgisi yere almış, başsavcılık yetkilileri bunun teknik bir yanlışlıktan kaynaklandığını açıklamıştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 35
  • alihaaydar 6 yıl önce Şikayet Et
    eli kenlı amerika ne diyorsa bilinki yalandır dünyayı kana buladıkları yetmiyormuş gibi hala yalan fesat nifak ve öldürmek ama bu devran dönecak böyle kalamaz hemde çok yakın
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    şu an haydut ABD ülkesi ile bu ülke bilek güreşinde. hamleye karşı hamle. bunların bir planı varsa ülkemizin de yaptığı bir plan vardır. büyük şeytan her bakımdan ifşa oldu. her tarafından necaset akıyor ve yaptıklarını da göstere göstere yapıyor.
    Cevapla
  • doğruları konuşan 6 yıl önce Şikayet Et
    5531 Türk vatandaşı yurtdışında şu an tutuklu. Biri için nota verilmiş.
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ yü kullananlar ABD de yargıyı ele geçirmiş durumda. Buradan öyle görünüyor. Diyeceğim mahkeme filan tiyatro. Türkiye'de FETÖ ne yapmışsa ABD de onu yapanlar var. Aynı ekip FETÖ yü yönetiyor. Devletleri ele geçirmenin mantığı ne kadar da basit. Üst tarafı ele geçirmek yetiyor!
    Cevapla
  • Mahmut Akar 6 yıl önce Şikayet Et
    Suçu nedir? abdnin bankalarını ekonomik zarara uğratmak Halbank ı kara sokmak. Suç mu değil. Ama algı öyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...