Zarrab’a cezaevinde bıçaklı saldırı

ABD’de 17/25 Aralık kumpasının devamı niteliğindeki soruşturmada tutuklanan Reza Zarrab’ın cezaevinde bıçaklı saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

Zarrab’a cezaevinde bıçaklı saldırı
Zarrab’a cezaevinde bıçaklı saldırı
GİRİŞ 17.11.2017 07:37 GÜNCELLEME 17.11.2017 12:18
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

BD’de 17/25 Aralık kumpasının devamı niteliğindeki soruşturmada tutuklanan Reza Zarrab’ın cezaevinde bıçaklı saldırıya uğradığı ortaya çıktı. A Haber’de ‘Kadraj’ adlı programa katılan Avukat Mustafa Doğan İnal, kendisinden 1 haftadır haber alınamadığı için Türkiye ile ABD arasında gerilime neden olan,Reza Zarrab’la ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Basında çıkan haberlerin ardından Reza Zarrab’ın Türk avukatlarıyla görüştüğünü belirten İnal, şunları kaydetti:

 

BAŞKA YERE GÖTÜRÜLMÜŞ

“Avukatlarıyla 6 gün önce konuştuk. Cezaevinde siyahi bir mahkum bıçakla Zarrab’ı öldürmeye kalkışmış. Ölümden son anda diğer mahkumların yardımıyla kurtulmuş. Kendisini başka bir yere götürülmüş. Daha güvenli bir yere götürülmüş. Yani duruşmaya 15 gün kala biri onu öldürmeye çalışıyor. Başka bir yere götürülüyor. Ama götürüldüğü yer kimseye açıklanmıyor. Saldırının hemen ardından Zarrab avukatını aramış. O günden sonra irtibat kesilmiş.” Zarrab’ın ölümle tehdit edilerek yönlendirme ifade vermeye zorlandığı belirtiyor.

Reza Zarrab itirafçı oldu iddiası

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 32
  • selami 6 yıl önce Şikayet Et
    bence seni türkiye öldürtmeye çalıştı diye itirafçı yapacaklar
    Cevapla
  • Muzaffer 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw kimse bu adamin göre göre o haydutlarin ulkesine neden gittigini sorgulamiyor. Kendi istegi ile gittiyse o kadar aptal olmayacagina gore ya kacirildi ya da Turkiye ye kurulan oyunda piyon. Tabi abd haydudunun kafasina gore sen sunla ticaret yapacaksin yapamayacaksin demesini kaale almamizda ayri bir konu. Amerikami bizi yonetecek! Onlar sana hukuki olarak kafalarina gore mueyyide uygulamaya kalkarsa sende uygularsin hadi hodri meydan. Zaten yese bi dakka durmaz açiktan savaş acarlar bize.$
    Cevapla
  • nnn 6 yıl önce Şikayet Et
    cıa nın parmağı var.
    Cevapla
  • Mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar onemli ne itiraf edecek ya? Birakin konussun bakalim. Ne yapabilir yani
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    adamalrın amacı türkiyenin başına çorap örmek, itirafcı gibi gösterip kirli işlerin ardında türkiye var dedirttirmek dünyadan haberin yok...
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülke olarak Amerikan ve İsrail mallarını boykot edelim. Ama nerde bizde o birlik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!