ABD'den flaş Esed açıklaması

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın Suriye'de çözüm görüşmelerine katılmasını önemli buldukların söyledi.

ABD'den flaş Esed açıklaması
ABD'den flaş Esed açıklaması
GİRİŞ 06.12.2017 16:52 GÜNCELLEME 06.12.2017 17:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Belçika'nın başkenti Brüksel'de açıklamalarda bulunan Tillerson, "Suriye hükümetinin ve Esed'in Cenevre'deki barış görüşmelerindeki rolüyle ilgili olarak Rusya'ya Şam'ın görüşmelere katılımının önemli olduğunu söyledik. Görevde bulunduğu sürece Esed'in bu görüşmelere doğrudan katılımı önem taşıyor" dedi.

Tillerson, Esed'i müzakere masasına oturtması gereken tarafın Rusya olduğunu da kaydetti.

YORUMLAR 6
  • kara murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Abd oyalıyor. kürtlere silah dağıttı israile müdahale edemeyelim diye. şimdi çözümsüzlük için uğraşıyor kudüsten sonra sıra suriye topraklarında
    Cevapla
  • ŞAMİLHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD ye inanan dünya da bir ahmak kaldı mı?
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    eee adam kazandı abd kaybetti büyüklük burada,abd de hemen manevra yaptı
    Cevapla
  • MİSAFİR 6 yıl önce Şikayet Et
    REX TİLLERSON NE YAPMAK İSTİYOR: Erdoğan-Esed düşmanlığından faydalanıp Suriye’deki varlığını kabul ettirmek, Erbil’i İncirliğe açmak istiyor. Türkiye’yi zora sokmak, masadan uzaklaştırmak, Esed'i gaza getirip Türkiye'nin Suriye'den çekilmesini istemek hatta ABD desteğinde Rejim güçleriyle birlikte PKK=YPG=SDG=SDF'yi de devreye sokup Hatay'ı da almak istiyor. Kısacası, Rusya ve Esed’i kullanarak “Erbil-İncirlik” terör koridorunun önünü açmak istiyor. BUNA KARŞILIK BİZ NE YAPALIM: Rusya, İran ve Esed’le görüşüp, işgalci ABD ve terörist askerlerini Suriye’den tamamen atmayı ve böylece Suriye’nin toprak bütünlüğünü sağlamayı teklif edelim. Rusya ikili oynamıyorsa bunu Esed'e kabul ettirecektir.
    Cevapla
  • HicrettaylaN 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulan ne fırıldaklar be yavvv. Vallahi şeytana pabucunu ters giydiriler. Şimdide Ortadğuda Kudüs için harekete geçtiler. Ama Allah'ın planı her zaman vardır :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı