ABD'den şaka gibi açıklama!

Washington'un yeni nükleer doktrinini yayınlayan ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), uzun süredir küresel çapta savaşların yaşanmamasını ABD'nin marifeti olduğunu öne sürdü.

ABD'den şaka gibi açıklama!
ABD'den şaka gibi açıklama!
GİRİŞ 03.02.2018 13:03 GÜNCELLEME 03.02.2018 13:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Pentagon'un dün yayınladığı yeni doktrine göre ABD, nükleer silahların yayılmasını önleme ve nükleer silah sayısını azaltma taahhüdünü üzerine alıyor.

Nükleer dizginleme dönemine dek büyük ülkeler arasında feci sonuçlara yol açan savaşların normal bir şey olduğunu Pentagon, ABD'nin nükleer potansiyelinin nükleer ve nükleer olmayan saldırganlığın dizginlenmesine büyük katkı sunduğunu savundu.

 

 

19. yüzyılın ilk yarısında ABD'nin nükleer doktrin hazırladığı döneme kadar yaşanan 1. ve 2. Dünya Savaşı'nda 80-100 milyon kişinin hayatını kaybettiğini anımsatan Pentagon, "Büyük devletler arasında uzun süredir küresel çapta savaşlar yaşanmaması ABD'nin marifeti. Bu sayede can kayıpları ciddi ve kalıcı şekilde azaldı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 15
  • fatih10 6 yıl önce Şikayet Et
    aslında şunu demişler. "planladığımızdan daha az öldürdük. akıllı olun. yoksa sıra size gelir."
    Cevapla
  • ALLAHU EKBER 6 yıl önce Şikayet Et
    yanlış anlamışsınız yani dünyadaki bütün terör saldırılarını abd hazırlıyor bunlar enayi olduklarını bilmiyorlar dünyayı enayi saniyorlar
    Cevapla
  • Kahrolun 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet bi bakima dogru 2 3 senede degil genis bir donemde oda onlarin girdigi yerde vietnam kambocya vs vs rusyanin afkanistani sonracima guney amerikada misaller misaller masallar libya cezayir fransanin cezayiri belcikanin somurgeleri koparilan eller kafalar irak iran savasi cikarildi iskal iraka sonra suriye eee olen batili degil olmus zenci olmus sari derili asyali olsun olen batinin beyazi degil omus 300 400 milyon kimin umurunda
    Cevapla
  • Kucuroğlu Afşar 6 yıl önce Şikayet Et
    Yalancı riyakar iki yüzlü aptalca ve zavallı.
    Cevapla
  • türk 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın başına gelen en büyük felaket Amerika birleşik terör devletleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü