Beklenmedik hamle! ABD askerleri çekiliyor

AP haber ajansı, ABD’nin Irak’taki askerlerini çekmeye başladığını duyurdu.

Beklenmedik hamle! ABD askerleri çekiliyor
Beklenmedik hamle! ABD askerleri çekiliyor
GİRİŞ 05.02.2018 11:01 GÜNCELLEME 05.02.2018 11:01
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

ABD için Irak’a paralı asker gönderen şirketler, terör örgütü DAEŞ’in yenilmesinin ardından Amerikan askerlerinin ülkeden çekilmeye başladığını belirtti.

Irak’taki silahlar ve ekipmanların Afganistan’a kaydırıldığını duyuran AP haber ajansı, geçen hafta çok sayıda Amerikan askerinin ülkeden ayrıldığını bildirdi.

 

 

İki Iraklı yetkili de, ABD öncülüğündeki DAEŞ karşıtı koalisyonun Irak’tan askerleri çekme konusunda karar aldığını ifade etti.

Ancak AP haber ajansı, kaç askerin çekildiğinin bilgisini bütün uğraşlarına rağmen öğrenemediğini de duyurdu.

YORUMLAR 30
  • Sado 6 yıl önce Şikayet Et
    gitmez! Koca ABD yi İsrail besliyor, o varken gitmez! Bunlar beraber İrana saldıracak ve bioyoljik silah atacaklar, bu nedenle bölgenden çekiliyor olabilir ve Mümbiç e kaydırıp, bizi korkutmak, fakat cehennem azabı onları beklemektedir
    Cevapla
  • saga 6 yıl önce Şikayet Et
    İran'ın Türkiye Afrin operasyonunu durdursun açıklamasının nedeni anlaşıldı. ABD, Irak'ta İran'ın önünü açıyor, o da Suriye'de ABD'ye engel olan Türkiye'ye engel çıkartıyor. Demek ki aralarında anlaşmışlar, bir hamle geldi. Birileri şu geri zekalı Suudi ABD'lilere bu olup biteni haber vermeli, Suudiler ayazda kalacaklar. Ayrıca ABD'nin terörü destekleyen ülke olduğunu dünya kamuoyuna anlatmalı.
    Cevapla
  • Tam Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın sonunu getirmeye hazırız
    Cevapla
  • Ottomann 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesin PKK'ya yardıma münbiçe gidiyorlardir
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Trump la beraber şuan Abd belkide en zayıf dönemini yaşıyor ekonomisi gittikçe dibe vuruyor 2000 yılından bu yana savaşlara ayırdığı mali bütçe ülkeyi sarstı biraz daha kalayım derse iflas bayrağını çekecek üstelik Türkiye nin baskılarının ciddiye dönüşeceginden hiç şüphe yok göze alamıyorlar artık beceriksiz bir yönetim ile yavaş yavaş batışını izleyecek Düya Abd nin..İnşaAllah...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama